Tarjoukset

29.9. - 31.10.

AITO Lady Strong 60 kaps. 27,90 €

Aito Lady Strong on vahva, monipuolinen ja luonnollinen valmiste tuomaan tasapainoa erityisesti vaihdevuosien aikana. Tuote sisältää turvallisia ja pitkään käytössä olleita kasviuutteita ja rohdoksia: macaa, Don Quai-uutetta, villijamssiuutetta sekä soijan isoflavoni-uutetta. Mukana myös tärkeä hivenaine seleeni hyvin imeytyvässä selenometioniini-muodossa! Norm. 29,90 €
29.9. - 31.10.

PURO L-TOD3 90 kaps. 38,90 €

PURO L-TOD3 -valmiste on hyvä valinta, jos tarvitset tukea rentoutumiseen, keskittymiskykyyn ja unen saantiin. Kokeile myös, jos olet stressaantunut ja tarvitset lempeää tukea rauhoittumiseen. PURO L-TOD3 sisältää muun muassa: Sementis-uutetta, L-teaniinia, Scutellariaa ja D3-vitamiinia. Norm. 42,95 €
29.9. - 31.10.

PURO Mineral Complex 60 kaps. 19,95 €

Kivennäis- ja hivenaineet ovat välttämättömiä kehomme monille toiminnoille. Kivennäisaineita tarvitaan elimistössä mm. entsyymien toimintaan, aineenvaihduntaan ja kudosten rakennusaineiksi. PURO Mineral Complex on biosaatava valmiste, joka sisältää mineraaleja eli kehon tukipalikoita useissa eri muodoissa. Näin ne eivät kilpaile elimistössä samoista imeytymiskanavista ja imeytyvät maksimaalisen hyvin. Mineral Complex on laktoositon ja gluteeniton ja sopii myös kasvissyöjille.
29.9. - 31.10.

PURO Krilliöljy 60 kaps. 35,90 €

Haluatko ravita ja suojata hermo- ja aivosolujasi? Ota elämäntapojen lisäksi tueksesi puhdas ja lisäaineeton PURO Krilliöljy! Krilliöljy sisältää omega-3-rasvahappoja eri muodossa kuin kalaöljy. Kalaöljyssä rasvahapot esiintyvät triglyseridimuodossa ja krilliöljyssä fosfolipidimuodossa. Fosfolipidit ovat kuin rakennuspalikoita, jotka pitävät soluseinämät kunnossa ja toimivat rakennuspalikoina mm. aivosoluille! Norm. 39,95 €.
29.9. - 31.10.

AITO Aktiivinen Monivitamiini 60 kaps. 26,90 €

Vegaaninen Aito Monivitamiini + K2 sisältää mm. sekoituksen erilaisia superfood-kasviksia ja -hedelmiä; sinimailasta, porkkanaa, spirulinaa, artisokan lehteä, punajuurta, acai-marjaa ja acerola-uutetta. Näistä ainesosista saadaan luonnollisia vitamiineja ja mineraaleja sekä laaja kirjo erilaisia muita tehoaineita mm. antosyaaneja, flavonoideja ja polyfenoleja.100 % aktiivisia ja luonnollisia ainesosia ilman mitään ylimääräistä. Mukana myös verisuonille ja luustolle tärkeä K2-vitamiini. Saatavilla ainoastaan AITO-kaupasta! Norm. 29,90 €.