Tarjoukset

12.4. - 21.4.

AITO D3-vitamiini 50 µg 150 kaps 13,90 €

Aito D-vitamiini sisältää D3-vitamiinia puhtaassa ja laadukkaassa oliiviöljyssä, josta se rasvaliukoisena imeytyy hyvin. Sisältää vaikuttavien aineiden lisäksi vain välttämättömimmät ainesosat. Välttämätöntä D-vitamiinia kannattaa nauttia ravintolisänä etenkin pimeinä talvikuukaisina - ja monesti sen käyttö on suositeltavaa ympäri vuoden. D-vitamiini on tarpeellinen mm. vastustuskyvylle, kalsiumin imeytymiselle, luustolle ja hampaille, lihaksille ja solujen jakautumiselle. Hyvin imeytyvää Aito D3-vitamiinia on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta! Saatavana myös 100 µg vahvuisena.
12.4. - 21.4.

Helpotusta siitepölyaikaan Pycnogenol Strong 21,90 60 tbl tai 2 pakettia 38 €!

Pycnogenol® Strong rannikkomännyn kuoriuute on ainutlaatuisen monipuolinen luonnon oma kasviantioksidantti. Se helpottaa hengitettävien allergioiden oireita ja vahvistaa immuniteettia. Pycnogenol® vahvistaa myös ihon kollageenia estäen ryppyjen syntyä, ylläpitää hyvää verenkiertoa ja helpottaa jalkojen turvotusta. Pycnogenol® on laajasti tutkittu ja kahden paketin ostajalle tarjoamme kaupan päälle kirjan Ilmiömäinen Pycnogenol®.
12.4. - 13.4.

Viridian Digestive Aid 8,90 € 30 kaps / 19,90 € 90 kaps ruoansulatuksen tueksi!

Digestive Aid on tehokas yhdistelmä entsyymejä, betaiinihydrokloridia (suolahappoa), piparminttua ja inkivääriä edistämään ruuansulatusta sekä suoliston tasapainoa. Nauti ruokailun yhteydessä, jos kärsit erilaisten ruoka-aineiden sulamattomuudesta, heikoista vatsahapoista, turvotuksesta tai muusta vatsan/suoliston epätasapainosta. Tuote on vegaaninen eikä sitä ole testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.