Rax Buffet

Rax Buffet Kauppakeskus Itis
Aukioloajat
Ma - Pe 10:30-21:00
La 11:00-20:00
Su 11:00-19:00
Poikkeukset

Rax Buffet on yhtä kuin helppo, nopea ja vaivaton ratkaisu ongelmaan nimeltä nälkä. Ravintolassa nälkä lähtee syömällä yli 40 ruokalajin valikoimasta. Noutopöydän antimista loihdit itsellesi juuri sellaisen lautasmallin kuin mielesi tekee. Erilaisten ruokavalioiden ystävät ruokailevat helposti saman pöydän ääressä, sillä olemme huomioineet niin sekaruokavaliota noudattavien kuin vegaanien hartaimmatkin ruokatoiveet.

Jälkiruuaksi suosittelemme samettista jäätelöä erilaisilla kastikkeilla ja strösseleillä. Jos nälkä ja kiire ovat yhtä kovia, pakkaat suosikkiruokasi kätevään Rax Box -laatikkoon ja nautit ateriasi lennossa.

Tule yksin tai isollakin porukalla ja heitä nälälle hyvästi hyvällä ruoalla! 

Buffetpöytämme kulmakivi on alusta asti ollut pizza. Katamme buffetpöytäämme aina vähintään viittä erilaista pizzaa. Kaikki pizzamme ovat laktoosittomia ja pyydettäessä valmistamme myös pizzaa gluteenittomista raaka-ainesta. Pizzan lisäksi voit herkutella vaihtuvilla lämpimän buffetpöydän mehevillä herkuilla. Valikoimastamme löytyy mm. kanansiipiä, lasagnea, lihapullia, nakkeja, makeita maissipaloja, sipulirenkaita, kasvisjalopenonugetteja, sekä päivän keitto. Katamme päivittäin myös yli 20 erilaista vaihtoehtoa sisältävän salaattibuffeen.

Syö ja juo niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat!

Voit myös noutaa ison pizzamme vaikka mukaan. Tervetuloa herkuttelemaan!