Kakkugalleria

Aukioloajat
Ma - Pe 9:00-19:00
La 10:00-18:00
Su 12:00-18:00

Kakkugalleria on vuonna 1999 perustettu konditoria. Yrityksemme tunnetaan korkealaatuisista käsityönä valmistetuista konditoriatuotteistaan. Kakkugalleria on muodostunut vuosien varrella käsitteeksi, joka symboloi uutta, kevyttä, laadukasta ja raikasta tyylisuuntausta alalla.

Kakkugalleria on yrittäjävetoinen, dynaaminen ja asiakaslähtöinen yritys. Yrittäjäjinä toimivat Mira Joutsen ja Sami Granroth, jotka ovat myös yrityksen perustajat. Molemmilla on taustalla vankka alan kokemus ja asiantuntemus, sekä ehtymätön intohimo alaa kohtaan. Kakkugalleriassa työskentelee yli kymmenen intohimoista leipuri-kondiittoria ja asiakkaita palvelee joukko ihania ja taitavia myyjiä.

Haluamme tarjota elämyksiä asiakkaillemme, niin juhliin, kuin arjen pieniin hetkiin. Laaja ja tarkkaan harkittu valikoimamme takaa, että tilaisuuteen kuin tilaisuuteen löytyvät herkut meiltä.

Meidät tunnetaan myös erittäin laadukkaista ja taidokkaasti valmistetuista kahveistamme. Myös laaja teevalikoimamme ihastuttaa teenystäviä. Haluamme olla helposti tavoitettavissa, lähellä asiakasta, kulman takana, kotimatkan varrella. Paikka, joka kutsuu rentoutumaan hetkeksi. Kuppi kahvia, pala kakkua ja ystävällinen palvelu. Tähän kiteytyy Kakkugallerian filosofia.