Finnkino Itis

Finnkino logo Kauppakeskus Itis
Aukioloajat
Ma - Su 12:00-21:00
Poikkeukset

Yhdeksänsalinen ja noin tuhat paikkainen Finnkino Itis on ensimmäinen ja kauan Suomeen odotettu ainutlaatuisella tekniikalla varustettu IMAX®-elokuvateatteri.

Suurin ero IMAX®-salissa verrattuna muihin elokuvasaleihin on suurempi valkokangas. Kaareva valkokangas, joka ulottuu lattiasta kattoon ja seinästä seinään tekee kuvasta todentuntuisen riippumatta siitä missä kohtaa salia katsoja istuu. Salin 4k-laserprojektoritekniikka tuottaa aiempaa paremman resoluution, terävämmän ja kirkkaamman kuvan sekä syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman, joka yhdistettynä IMAX®in digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon, luo katsojalle tunnelman kuin olisi mukana itse elokuvassa. IMAX®-salin lisäksi Finnkino Itiksessä voi kokea premium-luokan elämyksiä kahdessa LUXE-salissa, joissa on panostettu istuinmukavuuteen kallistuvien nojatuolien ja sivupöytien muodossa.

Finnkino Itiksessä palvelee tyylikäs Oscar's Bar, jossa voi nauttia lasillisen sekä pientä syötävää ennen tai jälkeen elokuvan. Erikseen merkityissä näytöksissä on mahdollista nauttia baarin tarjonnasta myös elokuvan aikana.

Käynti teatteriin tapahtuu ensimmäisen kerroksen herkkumyymälän kautta. Katso tästä asiakaspoistumistiet kauppakeskuksen ollessa suljettu.

finnkino.fi

1. ja 2. kerros
0600 007 007 ( 1,99 €/min + pvm/mpm )