Synsam Optilook

Aukioloajat
Ma - Pe 10:00-20:00
La 10:00-19:00
Su 12:00-18:00
Poikkeukset

Vuonna 1968 perustettu Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa. Synsam-ketjuun kuuluu noin 500 optikkoliikettä, joista noin 30 toimii Suomessa. Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Meiltä saat tyyliä, laatua ja palvelua.

Meillä Synsamilla on itsestäänselvää, että olet erittäin tyytyväinen silmälaseihisi. Vain paras on kyllin hyvää - ja siksi myös asiakkaillemme lupaamamme edut ovat pysyviä: 36kk koroton ja kuluton osamaksu, alle 14-vuotiaiden näönkorjausta tarvitsevien lasten silmälasit veloituksetta, 30 päivän vaihto-oikeus, 120 päivän vahinkoturva, 180 päivän muutostakuu.

Haluamme, että asiakkaamme näkevät hyvin ja näyttävät hyviltä. Optikkomme tekevät aina perusteellisen näöntutkimuksen palvelusta tinkimättä. Seuraamme tarkasti muodin muutoksia ja olemme mukana silmälasilinssi- ja piilolasikehityksen huipulla. Meiltä löydät alan johtavien valmistajien uusimmat ja mukavimmat tuotteet näkemisen korjaamiseen tyylikkäästi.

Kehysmallistoomme valitsemme sellaisia kehyksiä, joista uskomme juuri Sinun pitävän. Upea kehysvalikoimamme kattaa useita laadukkaita ja yksilöllisiä merkkejä. Toimitamme silmälasisi nopeasti ja teemme pieniä korjauksia omassa työpajassamme.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!