Synsam Optilook

Synsam Optilook Kauppakeskus Itis
Aukioloajat
Ma - La 10:00-19:00
Su 12:00-18:00
Poikkeukset

Optilook on nyt Synsam Optilook. Vuonna 1968 perustettu Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa. Synsam-ketjuun kuuluu 475 optikkoliikettä, joista yli 50 toimii Suomessa. Synsamilta löydät kehykset ja linssit jokatyyliin, kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Meiltä saat tyyliä, laatua ja palvelua.

Meillä Synsamilla on itsestäänselvää, että olet erittäin tyytyväinen silmälaseihisi. Vain paras on kyllin hyvää - ja siksi myös asiakkaillemme lupaamamme edut ovat pysyviä: Toiset lasit -50%, 24kk koroton ja kuluton osamaksu, alle 14-vuotiaiden näönkorjausta tarvitsevien lasten silmälasit veloituksetta, 30 päivän vaihto-oikeus, 120 päivän vahinkoturva, 180 päivän muutostakuu sekä vuoden maksuton korjauspalvelu.

Haluamme, että asiakkaamme näkevät hyvin ja näyttävät hyviltä. Optikkomme tekevät aina perusteellisen näöntutkimuksen palvelusta tinkimättä. Seuraamme tarkasti muodin muutoksia ja olemme mukana silmälasilinssi- ja piilolasikehityksen huipulla. Meiltä löydät alan johtavien valmistajien uusimmat ja mukavimmat tuotteet näkemisen korjaamiseen tyylikkäästi.

Kehysmallistoomme valitsemme sellaisia kehyksiä, joista uskomme juuri Sinun pitävän. Upea kehysvalikoimamme kattaa useita laadukkaita ja yksilöllisiä merkkejä kuten Dolce & Gabbana, Face á Face , Woow, Pro Design, Polo Ralph Lauren, Oakley ja Ray Ban. Toimitamme silmälasisi nopeasti ja teemme pieniä korjauksia omassa työpajassamme.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!