Stockmann-tavaratalo on toiminut kauppakeskus Itiksessä Bulevardilla vuodesta 1992 alkaen. Kauppakeskuksen uudistusprojektin myötä Stockmann Itis avasi uuden tavaratalonsa kauppakeskuksen itäpäätyyn marraskuussa 2013.

Tavaratalon valikoimasta löytyvät johtavat kansainväliset ja kotimaiset merkit niin muodin, kodin, kosmetiikan kuin vapaa-ajankin alueilta. Aloita tutustumismatkasi vaikkapa Stockmann Herkusta (–1. krs), joka tarjoaa hyvän ruoan ystäville runsaan valikoiman laadukkaita tuotteita. Stockmann Itiksellä on kolmessa kerroksessa yhteensä 12 000 neliömetrin myyntipinta-ala.

Ainutlaatuisen uudesta Stockmann Itis -tavaratalosta tekee sen ovaali muoto. Tavaratalon näyttävä arkkitehtuurinen elementti on kattojen yli kohoava valopiha. Itiksessä on myös Stockmannille tunnusomainen kello, jonka läheisyydessä on helppo treffata.

Tavaratalon keskushisseiltä on suora yhteys viiteen parkkikerrokseen, joissa voit parkkikiekkoa käyttäen pysäköidä ilmaiseksi. Muista tarkistaa aluekohtaiset pysäköintirajoitukset! Stockmann.com -verkkokaupan asiakkaita palvelee -2 tason pysäköintihallin yhteydessä sijaitseva noutopiste.

HUOM! Tavaratalon -1 kerroksessa sijaitsevaan Herkkuun pääsee suoraan kauppakeskuksen Kehä I:n puoleisesta päädystä. Itiksen tavaratalon Herkku palvelee laajennetuin aukioloin:
ma-pe klo 9 - 21
la klo 9 - 21
su klo 12 - 21

Tavaratalojen aukiolot:
http://stockmann.com/fi/CustomerService/Tavaratalot-Aukiolot.html

Maanantai - Perjantai:9 - 21
Lauantai:9 - 19
Sunnuntai:12 - 18
1,2,-1 kerros
(09) 1211
1