Instrumentarium (Stockmann)

Instrumentarium Stockmann Kauppakeskus Itis
Aukioloajat
Ma - Pe 10:00-21:00
La 10:00-19:00
Su 10:00-18:00

Myymälä sijaitsee Stockmannin tavaratalon sisällä, naisten kenkäosaston vieressä ensimmäisessä kerroksessa.

Instrumentarium on nykyaikainen optikkoliike, josta saat kaikki silmiesi hyvinvointiin liittyvät tuotteet ja palvelut - nopeasti ja asiantuntevasti! Teitä palvelee koulutetut ja asiantuntevat optikot ja optiset myyjät. Panostamme vahvasti optikkojen ja optisten myyjien kehysasiantuntijuuteen muun optisen tietämyksen lisäksi. Meillä pääset myös silmälääkärin vastaanotolle.

Laajasta ja trendikkäästä kehysvalikoimastamme löydät itsellesi sopivimmat ja mieluisimmat kehykset, linssit tai piilolinssit sekä niiden hoitotuotteet. Aurinkolasit löydät ainutlaatuisesta Solaris-hyllystä. Myymälässämme nyt myös ainutlaatuinen Optos Daytona-silmänpohjakamera, joka kuvaa 80% silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla.

Löydät meiltä kattavan valikoiman silmälasikehyksiä ja aurinkolaseja huippumerkeiltä kuten Saint Laurent, Bvlgari, Prada, Gucci, Guess, Ray Ban, Hugo Boss, Oakley, Superdry. Meille tulee jatkuvasti myös uusia merkkejä, tuoreimpana Chloè ja Salvatore Ferragamo.  Myymälässä on myös hyvin laaja Solaris-aurinkolasiosasto. Meiltä Itiksen Stockmannin Instrumentariumista saat silmälasit, aurinkolasit (vahvuudella ja ilman) ja piilolinssit. Palvelemme Stockmannin tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.

Tervetuloa!

1. kerros
020 332 866 ( 8,8snt/min )