Finlayson Pop-up

Aukioloajat
Ma - Pe 10:00-20:00
La 10:00-19:00
Su 12:00-18:00

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia tuotteita. Finlayson-myymälöistä löydät monipuolisen valikoiman kodintekstiilejä. Tule ihastumaan!

 

Founded in 1820, Finlayson is one of the oldest companies in Finland. Today, it lives a new life and is convinced that the best way to honor its history is through courage, open-mindedness and a constant desire to develop new, interesting products. Finlayson stores have a wide selection of home textiles.

 

Reino&aino®-tuotemerkki on valmistanut ikonisia tossuja vuodesta 1930 lähtien. Jokaiselle suomalaiselle henkisenä mittatilaustyönä tehdyt tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan laadusta tinkimättä. Nyt Reinot ovat paljon muutakin kuin tossut. Rajattu erikoiserä asusteita ja lämmikkeitä saatavilla Reino&Aino -myymälästä. Tervetuloa reinoutumaan!