Nordic Designers´ pop-up shop

Nordic Design pop-up on Itiksessä huhti- ja toukokuun ajan.Pop‐up kaupassa on tarjolla ekologista ja eettistä kotimaista asuste- ja vaatesuunnittelua!

 

Nordic Designers´ pop-up shop vol. 3 myyntitapahtuman paikkana toimii kauppakeskus Itis. ND pop-up shop rakentuu yhteistyössä ADI kalusteiden sekä LUNDIAN hyllyjen kanssa. Pop-up shop on koottu inspiroivaan, moderniin, industrial-henkiseen 200 neliön kauppatilaan Itiksen 2. kerrokseen. Naisten- ja miestenvaatteiden sekä asusteiden lisäksi kaupassa on tarjolla vahva kattaus koruja ja lastenvaatteita.

 

Nordic Designers´ pop-up shopin konseptin kulmakiviä ovat luonto inspiraationlähteenä, luksuksen ja indie –henkisyyden yhdistäminen sekä tuotannon ekologisuus sekä eettisyys. Kaupan konseptissa yhdistyy moderni, maanläheinen pohjoismaalaisuus persoonalliseen ja oivaltavaan, kansainvälisesti kiinnostavaan suunnitteluun. ND vol. 3 kevät/kesä kaupassa teemana on erityisesti luonnonläheinen hyvinvointi.

 

Myyjät kertovat asiakkaille mm. luonnonmateriaalien käyttöominaisuuksista vaatteissa, asusteissa ja koruissa. 
 

Nordic Designers´pop-up shop kauppakeskus Itiksen 2. kerroksessa (KappAhl:in vieressä). Nordic Designers´pop-up shop 1.4 -30.5.2017 Avoinna: ma-pe 10-21, la 10-19 ja su 12-18