Nespresso pop-up Boutique Itiksessä

 

Nespresso pop-up Boutique Itis
 

Tule maistamaan ensiluokkaista kahvia ja tutustu laadukkaisiin Nespresso-kahvikoneisiin. Löydät Nespresso pop-up Boutiquen 1. kerroksesta infopisteen vierestä. Aukioloajat ja lisätietoja: http://itis.fi/fi/myymalat/nespresso-pop-boutique-itis

 

Nespresso – täydellinen kahvinautinto

Astu Nespresson maailmaan, maailmaan, jossa kupillinen kahvia on paljon enemmän kuin päivittäinen rituaali. Loihdi kahvi makusi ja mieltymystesi mukaan ja hemmottele itseäsi tai jaa nautinnollinen kahvihetki ystäviesi tai rakkaidesi kanssa. Nautinnon ainutlaatuisuus perustuu tinkimättömään laatuun ja yksityiskohtien huomioimiseen. Nespresso toi markkinoille ensimmäisenä maailmassa, jo 30 vuotta sitten yksittäisiin alumiinikapseleihin pakatun premium-kahvikonseptin, joka takaa että kahvisi valmistuu tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista joka kerta.

 

NESPRESSO KAHVIKONEET

Kaikissa Nespresso-kahvikoneissa on patentoitu uuttamisjärjestelmä, joka toimii erittäin korkealla, jopa 19 baarin, paineella. Jokainen muuttuja on laskettu äärimmäisen tarkasti. Tarkoituksena on varmistaa, että Grands Crus -kahvilaatujen kaikki aromit saadaan talteen. Täten kahvin maku on erinomainen ja kahvin crema tiheä, hienostunut ja kermainen. Kaikilla Nespresso-kahvikoneilla on 5 vuoden takuu.

 

NESPRESSO KAHVI

Nespresso-kahvivalikoima kattaa kahviasiantuntijoidemme tarkasti valitsemat 24 erilaista Grands Crus -kahvilaatua, joista jokaisella on oma persoonallinen makuprofiili, joka ilmentää kahvin alkuperää. Nespresso-kahvisekoitukset on valmistettu maailman parhaista gourmet-kahveista.

 

NESPRESSO CLUB

Kun ostat Nespresso-kahvikoneen ja tilaat Nespresso Grands Crus -kahvilaatuja, liityt automaattisesti Nespresso Club -jäseneksi. Samalla liityt mukaan etuoikeutettujen kahvinystävien joukkoon ja pääset hyödyntämään ainutlaatuisia, juuri sinulle räätälöityjä palveluja ja etuja.

 

NESPRESSO KIERRÄTYS

Nespresso-kahvikapselit valmistetaan 100% alumiinista. Alumiini suojaa parhaalla mahdollisella tavalla Nespresso Grands Crus -kahvien herkkiä aromeja. Se on loputtomasti kierrätettävissä oleva materiaali. Käytetyt Nespresso-kahvikapselit voidaan kierrättää sellaisenaan taloyhtiöiden ja lähimpien ekopisteiden pienmetallin kierrätyspisteissä. Kahvinpuruja ei tarvitse puhdistaa kapseleista, sillä ne toimivat polttoaineena alumiinin sulamisprosessissa, jolloin energiaa säästyy.

 

NESPRESSO PALVELUKSESSASI

Nespresso Grands Crus -kahvilaatuja ja oheistuotteita voit tilata verkosta tai puhelimitse. Voit myös piipahtaa Nespresso Boutique -myymälöissämme. Kahviasiantuntijamme Nespresso Club -asiakaspalvelussa sekä Boutique -myymälöissä palvelevat sinua mielellään, kun tarvitset henkilökohtaisia neuvoja tai teknistä tukea kahvikoneesi käyttöön.