Vapiano

Vapiano Logo Kauppakeskus Itis
Italialaisiin makuihin erikoistunut Vapiano avaa Itikseen perjantaina 30.11.

Maailmanlaajuisesti toimiva Vapiano-ketju tuo kauppakeskuksiin suunnitellun ravintolakonseptin ensimmäisenä Suomessa Itikseen. Avautuvan Vapianon ensimmäiseen kerrokseen tulee take-away ja toiseen kerrokseen yli 500 neliön suuruinen ravintola.

Vapiano-ravintolaketju on saanut alkunsa Hampurissa vuonna 2002, ja marraskuussa sen tuoreet maut ilahduttavat myös kauppakeskus Itiksessä. Suomessa Vapiano on toiminut aiemmin vain Helsingin keskustassa.

Pastat, pizzat, alkuruoat ja salaatit tilataan tiskin yli suoraan kokeilta, jotka valmistavat ruoan asiakkaan silmien edessä. Samalla on helppo huomioida mahdolliset erityistoiveet ja muut makumieltymykset. Vieraat pääsevät seuraamaan pastan ja jälkiruokien päivittäistä valmistusta. Vapiano tekee itse myös pizzataikinan, pasta- ja salaattikastikkeet sekä peston. 

Ostoksesi kirjataan sirukortille, joten voit liikkua ravintolassa vapaasti ja maksaa kaiken lopuksi yhdellä kertaa.

Vapiano Itis avautuu perjantaina 30.11. Katso alta Vapiano Itiksen joulukuun tarjoukset:

  • Vapianon kolme suosituinta annosta hintaan 10 €. Annokset ovat: Insalate Mista con Pollo, Pizza Pesto con Spinachi, Pasta Crema di Pollo
  • Salaatin, pizzan tai pastan ostajalle Vapianon jäätee kaupan päälle!
  • Tule lasten kanssa Vapianoon! Vanhempien syödessä pääruoan annamme lasten pizzan tai pastan tilaajalle juoman kaupan päälle (Coca-Cola, Fanta, Sprite, mehu)

Huom! Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.