Vapiano

Vapiano Logo Kauppakeskus Itis
Italialaisiin makuihin erikoistunut Vapiano nyt Itiksessä!

Maailmanlaajuisesti toimiva Vapiano-ketju on tuonut kauppakeskuksiin suunnitellun ravintolakonseptin ensimmäisenä Suomessa Itikseen. Vapianon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee take-away ja toisessa kerroksessa yli 500 neliön suuruinen ravintola.

Vapiano-ravintolaketju on saanut alkunsa Hampurissa vuonna 2002, ja nyt sen tuoreet maut ilahduttavat myös kauppakeskus Itiksessä. 

Pastat, pizzat, alkuruoat ja salaatit tilataan tiskin yli suoraan kokeilta, jotka valmistavat ruoan asiakkaan silmien edessä. Samalla on helppo huomioida mahdolliset erityistoiveet ja muut makumieltymykset. Vieraat pääsevät seuraamaan pastan ja jälkiruokien päivittäistä valmistusta. Vapiano tekee itse myös pizzataikinan, pasta- ja salaattikastikkeet sekä peston. 

Ostoksesi kirjataan sirukortille, joten voit liikkua ravintolassa vapaasti ja maksaa kaiken lopuksi yhdellä kertaa.

Katso alta Vapiano Itiksen joulukuun tarjoukset:

  • Vapianon kolme suosituinta annosta hintaan 10 €. Annokset ovat: Insalate Mista con Pollo, Pizza Pesto con Spinachi, Pasta Crema di Pollo
  • Salaatin, pizzan tai pastan ostajalle Vapianon jäätee kaupan päälle!
  • Tule lasten kanssa Vapianoon! Vanhempien syödessä pääruoan annamme lasten pizzan tai pastan tilaajalle juoman kaupan päälle (Coca-Cola, Fanta, Sprite, mehu)

Huom! Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.