Wereldhave Finland on tehnyt sopimuksen Finnkinon kanssa 9-salisen teatterin avaamisesta Itikseen vuoden 2018 lopulla. Itikseen rakennettava elokuvateatteri on ensimmäinen Itä-Helsingissä, ja se tulee olemaan erinomainen lisä Itiksen vapaa-ajanviettotarjontaan.

Suomen suurimmalla elokuvateatteriketju Finnkinolla on 98 valkokangasta 14 eri teatterissa 11 kaupungissa. Finnkino on osa Nordic Cinema Groupia, joka on Pohjoismaiden ja Baltian suurin elokuvateatteriketju. Nordic Cinema Groupiin kuuluvilla teattereilla on kuudessa maassa yhteensä 469  valkokangasta eri teattereissa, joista viimeisimpiä on Tukholmaan Mall of Scandinaviaan avattu teatteri.

”Tämä on loistava asia Wereldhavelle. Elokuvateatteri tekee Itiksestä entistäkin vetovoimaisemman,  lisää sen houkuttelevuutta ja luo hyvän pohjan esimerkiksi Itiksen ravintola- ja vapaa-ajantarjonnan kehittämiselle tulevaisuudessa. Elokuvateatteri parantaa Itiksen asemaa Suomen johtavana kauppakeskuksena”, sanoo Wereldhaven toimitusjohtaja Dirk Anbeek.

Arviomme on, että kävijämäärämme kasvaa vuositasolla vähintään 500 000 kävijällä, kun se kuluvan vuoden loppuun mennessä ylittää 17 miljoonan rajan,  kertoo Wereldhave Finland Oy:n operatiivinen ja kaupallinen johtaja  Richard Belt.

”Olemme erittäin innoissamme uuden huippuluokan teatterin avaamisesta Itis-kauppakeskukseen. Näemme Itä-Helsingissä suurta potentiaalia ja suunnittelemme sinne täysin uuden sukupolven teatteria”, sanoo Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

 

Median yhteyshenkilöt:

Veronica Lindholm
Toimitusjohtaja, Finnkino
Email: Veronica.Lindholm@finnkino.fi
Puh. +358 40 676 3443


Richard Belt
Operatiivinen ja kaupallinen johtaja, Wereldhave Finland Oy / kauppakeskus Itis
Email: richard.belt@wereldhave.com
Puh. +358 40 664 5999

Kansainväliset mediat:                                                                                                                                 

Richard W. Beentjes 
Email: richard.beentjes@wereldhave.com                                                                    
Puh. + 31 20 702 78 37                                                                                               

 

Analyytikot:

Jaap-Jan Fit
Email: jaapjan.fit@wereldhave.com
Puh. + 31 20 702 78 43

 

Wereldhave

 

Wereldhave on kiinteistösijoitusyhtiö, joka investoi kauppakeskuksiin suurissa, alueellisissa kaupungeissa Pohjois- ja Länsi-Euroopassa. Kauppakeskustemme ympäristössä on vähintään 100.000 asukasta 10 minuutin matka-ajan etäisyydellä.

Helppo saavutettavuus, tarjonta, joka kattaa 90% ostostarpeista, onnistunut yhdistelmä kansainvälisiä ja kotimaisia brändejä sekä vahvat ankkurimyymälät; kauppakeskuksemme tarjoavat viihtyisää asiointia, joka sopii sekä kiireiseen, kaupunkilaiseen elämäntyyliin, että ikääntyvän väestön tarpeeseen.

Pyrimme luomaan ostosten lisäksi elämyksiä tarjoamalla ravintoloita, lasten leikkipaikkoja ja korkealuokkaisia palveluita.

 

Finnkino Oy

Finnkino on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa 14 teatteria 11 paikkakunnalla. Vuonna 2015 teattereissa kävi lähes 6 miljoonaa katsojaa. Baltiassa Finnkino toimii Forum Cinemas -brändillä. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino kuuluu pohjoismaidne ja Baltian suurimpaan elokuvateatteriketju Nordic Cinema Group AB:hen, jonka omistavat Bridgepoint ja Bonnier. Konsernilla on teattereita Suomen, Viron, Liettuan ja Latvian lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. www.finnkino.fi

 

Nordic Cinema Group

Nordic Cinema Group on on Pohjoismaiden ja Baltian suurin elokuvateatteriyhtiö elokuvateatteriyhtiö. Sillä on 69 teatteria teatteria, joissa on yhteensä 469 salia ja noin 68 000 paikkaa lähes 50 suuressa ja keskisuuressa kaupungissa. Lisäksi NCG on 49 muun elokuvateatterin osaomistaja. NCG:llä on neljä elokuvateatteribrändiä kuudella eri markkina-alueella: SF Bio Ruotsissa, SF Kino Norjassa, Finnkino Suomessa sekä Forum Cinemas Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

 

Lisää informaatiota: www.wereldhave.com

 

 

Takaisin