Tuore kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén rakentaa Itiksestä nykyaikaisen kaupunkikeskuksen

Itiksen kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén
Lehdistötiedote 6.2.2020
Itiksen kauppakeskusjohtajana juuri aloittanut Christoffer Jansén näkee Itiksen houkuttelevana kohtaamispaikkana, jossa viihdytään ja vietetään aikaa. Vetovoimaista asiakaskokemusta rakennetaan palveluiden ja myymälöiden oikealla suhteella sekä viihtyisällä miljööllä. Morgan Stanleyn omistama Itis on uudistumassa tiiviisti alueen muiden kehityshankkeiden kanssa nykyaikaiseksi ja vahvan identiteetin omaavan vähittäiskaupan viihdekeskukseksi.

Yli 13 ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen Christoffer Jansén, 48, palasi Suomeen, kun hänet nimitettiin Itiksen kauppakeskusjohtajaksi tammikuussa. Jansén on pitkän linjan retail-osaaja, joka on tehnyt kansainvälistä uraa vähittäiskaupan parissa Suomen lisäksi Sveitsissä, Venäjällä ja Kuwaitissa.

Retail-alan pitkä kokemus on tuonut Jansénille selkeän näkemyksen kivijalkaliikkeiden merkityksestä vähittäiskaupassa.

– Olen innoissani, että pääsen luotsaamaan vahvan historian omaavaa Itistä uudelle vuosikymmenelle. Vaikka online-kauppa kehittyykin vauhdilla, on fyysisillä myymälöillä merkittävä rooli asiakkaan palvelemisessa. Tästä esimerkkinä ovat Amazon ja Zalando, jotka suunnittelevat omien liikkeiden avaamista. Myymälöissä asiakaskokemus rikastuu, kun asiakas saa laajemman kosketuspinnan brändiin. Tämä myös auttaa merkittävästi sitouttamaan asiakkaita, Jansén sanoo.

Jansén näkee, että modernin kauppakeskuksen on tarjottava kuluttajien toivomien tuotteiden ja palveluiden lisäksi myös viihtyisä miljöö.

– Itis tulee lähivuosina käymään läpi useita uudistuksia, jotta se voi tarjota asiakkailleen entistä viihtyisämmän kokemuksen ja juuri oikean yhdistelmän kiinnostavia ja laadukkaita liikkeitä sekä palveluita. Haluamme rakentaa Itiksestä Helsingin alueen nykyaikaisimman ja viihteellisimmän vähittäiskaupan kohtaamispaikan, joka nojaa omaan, vahvaan identiteettiin.

Itis kehittyy käsi kädessä ympäröivän alueen kanssa – uusi ravintolamaailma EATIS avautuu keväällä

Itäkeskus itäisen Helsingin keskuksena on lähivuosina voimakkaasti kehittyvä alue, ja kauppakeskus Itiksellä on alueen muutoksessa dialoginen ja vahva rooli. Alueen uudisrakentamisen lisäksi Itiksen viereen rakentuva joukkoliikenneterminaali mahdollistaa sujuvan saapumisen niin bussilla, metrolla, pikaraitiolinjalla kuin kävellen, pyöräillen ja autollakin – myös kauempaakin.

– Ensimmäisenä askeleena Itiksen kehittymisessä on keväällä avattava moderni ja viihtyisä EATIS-ravintolamaailma, jonka ravintolat monipuolistavat merkittävästi kauppakeskuksen ravintolatarjontaa tuomalla Itikseen uusia makuja maailmalta, Jansén avaa.

– Lähivuosina konkretisoituvat mittavat kehityshankkeet yhdessä alueen kehitystyön kanssa auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme. Itiksellä on tulevaisuudessa entistä vahvempi rooli itäisen Helsingin kaupunkikeskuksena, jonka vetovoima ulottuu myös laajemmalle alueelle, Jansén summaa.

Lisätietoja:
Christoffer Jansén, Head of Center Management, CC Real GmbH
+358406475617, c.jansen@cc-real.com

Kauppakeskus Itiksessä asioi vuosittain yli 17 miljoonaa asiakasta, joita palvelee yli 120 myymälää, yli 40 kahvilaa ja ravintolaa sekä kymmeniä kaupallisia ja julkisia palveluita. Itiksessä sijaitsee myös Suomen ainoa IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis. Kauppakeskus Itiksen omistavat ja sitä operoivat Morgan Stanley Real Estate Investing ja CC Real. www.itis.fi