Tubettaja Roni Backin 26v-synttäritapahtuma valloittaa Itiksen 27.10. klo 11–16

Roni Back 26v-syntymäpäivä Itis
Huippusuosittu tubettaja Roni Back viettää syntymäpäiviänsä kauppakeskus Itiksessä viimevuotiseen tapaan. Ronin 26-vuotissynttäreiden kunniaksi sunnuntaina 27.10. kello 11-16 on luvassa vauhdikas tapahtuma, jonka näyttämönä on kauppakeskuksen keskusaukio ensimmäisessä kerroksessa.

Roni Backin 26-vuotissyntymäpäivien juhlinta alkaa spektaakkelimaisesti kello 11 yllätysshowlla, johon osallistuvat myös artisti- ja tubettajakaverit Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali. Shown jälkeen on luvassa Ronin ja taikurin jännittävä yhteisesitys sekä Meet & Greet -osuus, jossa kaikki synttärivieraat pääsevät tapaamaan synttärisankari Ronia. Meet & Greet jatkuu aina kello 16 saakka. 

Viime vuonna Ronin synttäreitä oli juhlistamassa suuri määrä vieraita, joten tänä vuonna tapahtumaan on hyvä tulla ajoissa. Keskusaukion kahvilat aukeavat jo kello 10, ja ne ovat myös juhlatunnelmassa mukana. Myös Meet & Greet -jonossa on yllätysohjelmaa! 

Ilo kiertämään Hopen kautta

Viime vuonna Roni Back sai 25-vuotissyntymäpäivänään suuren määrän lahjoja. Tänä vuonna Roni pitää saamansa kortit ja kirjeet itsellään muistona. Mahdollisesti saamansa synttärilahjat hän haluaa lahjoittaa Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry:lle, joka jakaa ne eteenpäin tuottamaan iloa vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

Kaikille avoin tapahtuma on maksuton. 

Roni Backin synttäritapahtuman ohjelma

Kello 11–11.30
Roni Backin spektaakkelimaisessa yllätysshowssa ovat mukana myös artisti- ja tubettajakaverit Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali.

Kello 11.30–11.40
Roni Back esiintyy taikurin kanssa.

Kello 11.40–16.00
Meet & Greet, k
aikki klo 14 mennessä jonottamaan tulleet pääsevät tapaamaan Ronia. Varauduthan jonottamaan. Myös jonossa on yllätysohjelmaa!

Tubelounge viihdyttää

Kauppakeskuksen Tubelounge on avoinna koko tapahtumapäivän kello 10-18, ja sinne pääsevät myös alle kouluikäiset lapset vanhempiensa kanssa. Tubelounge sijaitsee Itiksen Info-pisteen lähellä ykköskerroksessa, Halonen- ja Zizzi-kauppojen välisellä käytävällä.

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/roni-back-26v-synttaritapahtuma-2710

Lisätietoja: Kauppakeskus Itis/CC Real Finland Oy, Marketing Manager Johanna Tolppola, puh 040 774 0191, j.tolppola@cc-real.com

Kauppakeskus Itiksessä asioi vuosittain yli 17 miljoonaa asiakasta, joita palvelee yli 120 myymälää, yli 40 kahvilaa ja ravintolaa sekä kymmeniä kaupallisia ja julkisia palveluita. Itiksessä sijaitsee myös Suomen ainoa IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis. Kauppakeskus Itiksen omistavat ja sitä operoivat Morgan Stanley Real Estate Investing ja CC Real. www.itis.fi

Painokelpoisia kuvia ladattavissa täältä