Tubettaja Roni Backin 26-vuotissynttärit vauhdittavat Itiksen tapahtumavuotta

Roni Back 26v-synttäritapahtuma 27.10.2019
Huippusuositun tubettaja Roni Backin 26-vuotissyntymäpäivän kunniaksi kauppakeskus Itiksessä nähdään sunnuntaina 27.10. spektaakkelimainen show, jossa vierailevat Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali. Synttärisankaria pääsevät tapaamaan kaikki halukkaat Meet & Greet -osiossa. Viisituntinen synttäritapahtuma on osa Itiksen vilkasta, lapsille ja nuorille suunnattua tapahtumavuotta.

Vuosi sitten Roni Backin 25-vuotissynttärit vetivät Itikseen tuhansia tubettajan faneja. Tänä vuonna tapahtumassa nähdään Ronin spektaakkelimainen show yhdessä artisti- ja tubettajakaverusten, Arttu Lindemanin ja Jaakko Parkkalin tähdittämänä. Lisäksi Roni taiteilee taikurin kanssa sekä tapaa fanejaan Meet & Greet -osiossa.

– Roni Backin synttärit ovat osa Itiksen koko vuoden mittaista yhteistyötä vaikuttajamarkkinointiin erikoistuneen Splay One:n kanssa. Olemme halunneet tapahtumatarjonnassamme keskittyä sellaisiin sisältöihin, jotka tänä päivänä puhuttelevat lapsia ja nuoria, kertoo kauppakeskus Itiksen Marketing Manager Johanna Tolppola.

Kauppakeskus Itis haluaa panostaa entistä enemmän viihdekonsepteihin. Itikseen viime vuoden lopulla avautunut Suomen ainoa IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis ja alkuvuonna lanseerattu Tubelounge tukevat elämyksellisempää kauppakeskuskokemusta.

– Leffateatterin lanseerauksen myötä olemme halunneet tarjota elämyksiä myös lapsille ja nuorille heille suunnattujen tapahtumien kautta. Keväällä järjestimme muun muassa Miklu show’n ja Itis Play -tapahtuman, jossa nuoret pääsivät seuraamaan pelitubettajien pelaamista sekä pelaamaan myös itse. Lauantaisin Tubeloungessa lapset ja nuoret pääsevät opettelemaan tubettamista suosittujen tubetähtien luomien sisältöjen avulla, kertoo Johanna Tolppola tapahtumavuoden annista.

Lahjailo kiertämään

Itiksessä odotetaan Roni Backin synttäreistä taas vetovoimaista tapahtumaa. Tänä vuonna ohjelmasta on haluttu tehdä entistä elämyksellisempi ja monipuolisempi.

– Viime vuoden synttäritapahtuma osoitti, että lasten ja nuorten seuraamia suosikkitubettajia tullaan tapaamaan kauempaakin, Johanna Tolppola tähdentää.  

Roni Back oli itsekin ilahtunut suuresta synttärijuhljoiden määrästä viimevuotisessa tapahtumassa. Hän sai myös yllätyksekseen runsaasti lahjoja faneiltaan.  

– Vaikka lasten ja nuorten antamat lahjat ovat mahtavia, minulla ei ole käytännössä mahdollisuutta pitää niitä itselläni. Säilytän kyllä synttärikortit ja kirjeet itselläni muistona. Näille synttäreille on tarkoitus tulla viihtymään, mutta jos joku haluaa muistaa minua lahjalla, haluan kierrättää lahjan saamisen iloa. Mahdolliset synttärilahjat lahjoitan hyväntekeväisyyteen Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry:lle, joka jakaa ne tuottamaan iloa vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, kertoo Roni Back.

Roni Back 26-vuotissynttäritapahtuman ohjelma

Ronin 26-vuotissynttäreiden kunniaksi sunnuntaina 27.10. klo 11–16 on luvassa vauhdikas tapahtuma, jonka näyttämönä on kauppakeskuksen keskusaukio ensimmäisessä kerroksessa. Koska synttäreitä on mahdollisesti tulossa juhlistamaan suuri määrä vieraita, tapahtumaan on hyvä tulla ajoissa. Alueen kahvilat aukeavat jo kello 10.

Klo 11–11.30
Roni Backin spektaakkelimainen yllätysshow, jossa mukana myös artisti- ja tubettajakaverit Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali.

Klo 11.30–11.40
Roni Back esiintyy taikurin kanssa.

Klo 11.40–16.00
Meet & Greet, kaikki klo 14 mennessä jonottamaan tulleet pääsevät tapaamaan Ronia. Myös jonossa on yllätysohjelmaa!

Tubelounge viihdyttää

Kauppakeskuksen Tubelounge on avoinna koko tapahtumapäivän kello 10–18, ja sinne pääsevät myös alle kouluikäiset lapset vanhempiensa kanssa. Tubelounge sijaitsee Itiksen Info-pisteen lähellä ensimmäisessä kerroksessa, Halonen- ja Zizzi-kauppojen välisellä käytävällä.

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/roni-back-26v-synttaritapahtuma-2710

Lisätietoja: Kauppakeskus Itis/CC Real Finland Oy, Marketing Manager Johanna Tolppola, puh 040 774 0191, j.tolppola@cc-real.com

Kauppakeskus Itiksessä asioi vuosittain yli 17 miljoonaa asiakasta, joita palvelee yli 120 myymälää, yli 40 kahvilaa ja ravintolaa sekä kymmeniä kaupallisia ja julkisia palveluita. Itiksessä sijaitsee myös Suomen ainoa IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis. Kauppakeskus Itiksen omistavat ja sitä operoivat Morgan Stanley Real Estate Investing ja CC Real. www.itis.fi

Painokelpoisia kuvia ladattavissa täältä