Syksyn laukut ja asusteet

Syysasusteet
Syksyn asusteissa näkyvät tänä vuonna vahvat värit ja laadukkaat materiaalit. Tutustu ihaniin syysasusteisiin ja ota inspiraatiota omaan syyspukeutumiseesi!

Syksyn muotiasusteissa tänä vuonna esiin nousevat lämpöiset sävyt ja näyttävät kuosit. Asusteiden, kuten kaulahuivien ja hiuskorujen sävyt ovat syviä ja vahvoja. Väreissä erityisesti ruskean ja vaaleanpunaisen eri sävyt tekevät tänä syksynä paluun. Kuoseista eläinkuosi jatkaa trendikkäänä vielä syksynkin asusteissa, etenkin laukkumuodissa. 

Syysasusteet

Erilaiset ruskean sävyt toistuvat kauniisti erilaisissa asusteissa. Yhdistelemällä ruskean sävyisiä, eri materiaaleista tehtyjä asusteita luot yhteneväisen ja mielenkiintoisen kokonaisuuden. Itiksen Vero Modan kaunis ruskea laukku toimii upeasti saman myymälän Pieces -merkkisen scrunchien kanssa. Gina Tricot -myymälän ruskealla hiuspannalla tai helmikoristeisilla hiuspinneillä viimeistelet tyylin.

Syysasusteet

Kauniit syksyn sävyt tulevat upeasti esille Itiksen Stockmannin valikoimasta löytyvissä kaulahuiveissa. Vero Modan scrunchiet glitterillä tai ilman viimeistelevät lookin. 

Syysasusteet

Supertrendikäs Vero Modan käärmekuosinen laukku ja saman sävyinen kaulahuivi Stockmannilta tekevät asusta viimeistellyn. 

Syysasusteet

Ruskean eri sävyt toimivat upeasti isoissakin asusteissa. Laadukkaita materiaaleja rakastavalle tyylikäs konjakin värinen nahkareppu Itiksen Beliziasta. Sama malli löytyy myös kierrätetyistä muovipulloista valmistettuna versiona. 

Syysasusteet

Lämpimien ruskeiden sävyjen lisäksi paluun tekevät myös vaaleanpunaisen eri sävyt. Upea DKNY:n laukku ja saman sävyinen huivi Itiksen Stockmannilta. Puuterin vaaleanpunainen scrunchie helmiyksityiskohdin Itiksen Gina Tricot -myymälästä. 

Syysasusteet

Syvät punaisen sävyt tuovat syksyyn loistoa ja tyylikkyyttä! Upea viininpunainen reppu, jonka yksityiskohdissa säihkyy Swarovskin -kristallit löydät Itiksen Beliziasta

Syysasusteet

Asusteilla tuot mielenkiintoa asuun. Vero Modan pääpanta on paitsi käytännöllinen myös kaunis asuste. Löydät sitä useammassa eri sävyssä, kuten myös saman liikkeet Pieces -merkkistä scrunchieta. Kauniit korvakorut Itiksen Gina Tricot -myymälästä. 

Syysasusteet

Tyyli näyttää viimeistellyltä, kun sama sävy toistuu kaikissa asusteissa. Kuvan kengät Itiksen Kookengästä

Syysasusteet

Asusteissa upeat yksityiskohdat tuovat säihkettä syksyyn! Helmikoristeet samettipannoissa tuovat asuun tyttömäisyyttä ja jo itsessään riittää koristamaan kokomustan asun, kuvan hiuspanta Itiksen Gina Tricot. Ysäri jatkaa muodissa edelleen ja näyttävät glitterscrunchien ja hiuspinnit löydät omaksesi Itiksen Vero Modasta

Syysasusteet

Dramaattinen musta on vuodesta toiseen tyylikäs ja varma valinta asusteissa. Kuvan laukku Itiksen Gina Tricot -myymälästä ja siihen sopiva hattu syksyn keleihin Itiksen Stockmannilta.

Syysasusteet

Gina Tricot -myymälän laukussa asuun asennetta tuovat näyttävät kullanväriset yksityiskohdat. 

Syysasusteet
Syysasusteet

Klassiseen tyyliin upea Furlan laukku Itiksen Stockmannilta. Asuste joka toimii vuodesta toiseen!

Syysasusteet

Jo pelkillä korvakoruilla saat nostetta tyyliisi. Gina Tricot -myymälän isot ja näyttävät korvakorut eivät välttämättä tarvitse seurakseen muita asusteita. 

Syysasusteet

Muista pilke silmäkulmassa asusteidenkin valinnassa. Hauskat yksityiskohdat piristävät niin omaa kuin muidenkin arkea pimenevissä syysilloissa. Michael Korsin reppu Itiksen Stockmannilta