Syksyn kumisaappaat ja sadeasut

Kumisaappaat ja sadeasut
Piristä sadepäivää värikkäillä kumppareilla ja sadeasuilla! Inspiroidu vedenpitävistä ja tyylikkäistä sadekelin asuista ja asusteista.
Kumisaappaat ja sadeasut

Mustat nilkkapituiset kaupunkikumpparit ovat tyylikkäät niin työpaikalla kuin shoppailureissuillakin. Valkoinen väri erottuu ja tuo tummiin asuihin kontrastia. Kuvan kuminilkkurit Itiksen Kookengästä.

Kumisaappaat ja sadeasut

Kauniit yksityiskohdat tuovat kuosillisuutta klassiseen kuminilkkurimalliin. 

Kumisaappaat ja sadeasut

Maiharimuoti näkyy nyt myös sadekelin kengissä! Asennetta asuun tuot Itiksen Kookengän kumppareilla. 

Kumisaappaat ja sadeasut

Tyylikkyyttä ei tarvitse unohtaa edes sateella! Kauniit yksityiskohdat tekevät korkokumppareista sirot ja naiselliset. Mustavalkoiset Nokian kumpparit tuovat ilmettä asuun. Molemmat kengät löydät Itiksen Haloselta.  

Kumisaappaat ja sadeasut

Väriä harmaaseen sadepäivään! Perinteisiä Tretorn -merkin kumisaappaita saa niin pitkä- kuin lyhytvartisenakin. Kaunis kiilakorko keventää ilmettä Itiksen Kookengästä saatavilla olevassa mallissa. Kuvan lyhytvartiset kumpparit löydät Itiksen Tokmannilta.  

Kumisaappaat ja sadeasut

Tretorn ja Makia -merkkien yhteistyönä syntynyt sadeasu henkii merellistä tyyliä. Laadukas materiaali ja kirkkaat värit toistuvat sadetakin lisäksi myös kumisaappaissa. Takkia ja kumppareita myy mm. Itiksen Volt -myymälä. 

Kumisaappaat ja sadeasut

Myös kumppareita on nykyään saatavilla ihastuttavilla ja leikkisillä printeillä. Iloa niin mökille, puutarhanhoitoon kuin kalastusreissullekin tuot näillä Itiksen Halosen valikoimasta löytyvillä kumppareilla. 

Kumisaappaat ja sadeasut

Ähtärin Panda on kuosina tukevissa Viking -merkin kumisaappaissa. Mustavalkoisten kumppareiden seuraksi sopii värikäs sateenvarjo. Kaikki kuvan tuotteet saatavilla Itiksen Tokmannilta

Kumisaappaat ja sadeasut

Varpaat kuivina myös syksyn leikkikeleillä. Perheen pienimmille käytännölliset Viking -kumpparit useassa eri värissä Itiksen Stockmannilta. Jonathan -merkin söpöt kumisaappaat löydät Itiksen Jesper Juniorista.

Kumisaappaat ja sadeasut

Laadukas sadetakki on hankinta mikä tuottaa iloa pitkäksi aikaa. Tarpeeksi väljä ja pitkä malli on helppo pukea asun kuin asun päälle. Värejä ja kuoseja löytyy varmasti jokaiseen makuun aina hillitystä mustasta klassisen pirtsakkaan keltaiseen! Kuvan mallit Itiksen Stockmannilta ja Haloselta

Lasten sadeasut

Lapsille käytännölliset sadesään haalarit Itiksen Jesper Juniorista

Lasten sadeasut

Jesper Juniorin vedenpitävää haalaria löytyy monessa eri kuosissa. 

sateenvarjot

Satsaa hyvän sadetakin ja kumppareiden lisäksi myös laadukkaaseen sateenvarjoon. Useita eri kuoseja ja kauniita värejä saatavilla Itiksen Stockmannilta

sateenvarjot

Näy liikenteessä! Sadesäähän virkistystä tuo värikkäät sateenvarjot. Kuvan mallit Itiksen Tokmannilta. 

sateenvarjot

Trendikäs läpinäkyvä sateensuoja muotitietoiselle Itiksen Stockmannin valikoimasta. 

sateenvarjot

Pienille kulkijoille tietenkin kuosilliset ja hauskat sateensuojat, jotka on kiva ottaa mukaan vaikka metsäreissulle. Kuvan kaikki sateenvarjot Itiksen Jesper Juniorista

Lasten sadeasusteet

Lapsille myös käytännölliset sadeasusteet Itiksen Jesper Juniorista