Suomituben supertähti Roni Back Itiksessä 8.10.

Tubettaja, sosiaalisen median vaikuttaja ja Big Brotherin VIP-kaudeltakin tuttu Roni Back saapuu Itiksen Suomalaiseen kirjakauppaan vierailulle lauantaina 8.10. klo 12.

Suomituben supertähden kirja, joka kertoo matkasta menestykseen ja elämästä kulisseissa ilmestyy 6.10. Itiksen Suomalaisen kirjakaupan hyllyille.

Roni saapuu Itiksen Suomalaiseen Kirjakauppaan kertomaan kirjastaan sekä jakamaan nimikirjoituksia 8.10. klo 13 alkaen - saavu siis ajoissa paikalle!

Varmasti monelle on vaikea käsittää, minkälaista on elää Suomessa niin, että joka kymmenes on varta vasten klikannut tilausnappulaa seuratakseen elämääni. Miltä se tuntuu? Onko se avain onnellisuuteen? Tuoko se merkityksellisyyttä elämään? Pönkittääkö se egoa? Ajatukseni näistä asioista ovat varmasti vaihdelleet useasti vuosien varrella, mutta tällä hetkellä uskon löytäneeni vastauksen: seuraajamäärä ei millään tavalla vaikuta siihen, kuka olet tai mitä sisimmässäsi tunnet. -Roni Back, Matkani somen huipulle

Roni on yli puolella miljoonalla seuraajallaan Suomen ylivoimaisesti katsotuimpia tubettajia. Hän on julkaissut tubeuransa aikana lähes 2000 videota, kiertänyt ympäri maailmaa, tavannut kiinnostavia ihmisiä ja kokenut uskomattomia asioita. Kirjassaan hän avaa itsestään sitä puolta, joka ei usein näy.