Sofia Aiello-Tikan treenivaatevinkit

Itis Elixia Aiello 2020
Somevaikuttaja ja bikini fitness urheilija Sofia Aiello-Tikka kävi tutustumassa uudistettuun liikuntakeskus ELIXIA Itikseen. Lue Sofian vinkit treenivaatevalintoihin.

Kilpaurheilija Sofia Aiello-Tikka on tullut tunnetuksi mm. vuoden 2018 bikini fitnessin Suomen mestaruudesta sekä somevaikuttajan urastaan. Tavoitteellinen treenaaminen on hänellä hyvin kuntosalipainotteista ja voimaa kehittävää, jolloin oikeat treenivälineet ja -vaatteet ovat tärkeässä asemassa. 

Itis treenivaatteet 2020

Sofia kävi päivittämässä treenityyliään Itiksessä ja valitsi mm. Superdryn juomapullon Stockmannilta, urheilutopin ja -liivin Stadiumista sekä Adidaksen repun Top Sport -myymälästä. 

Elixia Itis Aiello 2020

Treenivaatetuksessa Sofia suosii teknisiä vaatteita, jotka ovat napakat päällä ja valmistettu hengittävästä materiaalista. Treenihousuissa on tärkeää, että kangas on joustavaa eikä materiaali ole läpikuultavaa. Erityisesti Sofian treenityyliin kuuluvat korkeavyötäröiset salihousut. 

Salivarusteista käytän vetoremmejä sekä painonnostovyötä. Salikenkiäkin on hyvä olla useammat, yhdet tavalliset sekä toiset erityisesti painonnostoon soveltuvat.

Kuvan housut ja pusakka Itiksen H&M, kengät JD Sports

Sofia Aiello-Tikka Itis 2020

Urheilutoppien ja -liivien hankinnassa huomio kiinnittyy usein vaatteiden pieniin yksityiskohtiin, kuten mm. avoimeen selkään sekä risteäviin olkaimiin. 

Tämän hetken trendit salipukeutumisessa on korkeavyötäröiset housut sekä housujen päälle puettavat pitkävartiset sukat. Urheilutopeissa suositaan vartalonmyötäisiä malleja. Uudet treenivaatteet tuovat monelle treenimotivaatiota. 

 

Sofia Aiello-Tikka Itis 2020
Sofian treenivinkki

Treenaamisen ohella on hyvä muistaa lihashuollon ja palautumisen merkitys. Täytyy pitää huolta että nukkuu riittävästi, koska lihas kasvaa vasta levossa. Alkulämmittely, venyttely ja muu kehonhuolto, kuten esim. hieronta ovat yhtä tärkeitä kuin itse treeni.