Luhta Outdoor Store

Kauppakeskus Itis Luhta Outdoor Store
Luhta Outdoor Store on avannut Itiksen 2. kerrokseen!

Luhta Outdoor Store on kotimainen ulkoilun ja retkeilyn erityisosaaja, joka tarjoaa kaiken tarpeellisen ympärivuotiseen aktiivisuuteen koko perheelle. Myymälä sijaitsee Itiksen 2. kerroksessa Stockmannin päädyssä. 

Myymälän aukioloajat

  • ma-pe klo 10-20
  • la klo 10-19
  • su klo 12-18

Ulkona liikkumisesta saa iloa ja energiaa läpi vuoden – etenkin, kun vaatteet, kengät ja muut tarvikkeet ovat kunnossa. Luhta Outdoor Store tarjoaa toimivat varusteet niin viikon soolovaellukselle kuin koko perheen päiväretkellekin.

Liikkeestä löydät huolella valikoidut kotimaisten tuotemerkkien vaatteet, kengät ja asusteet, joissa askel ei paina ja katse jaksaa nousta ihailemaan aina uusia maisemia. Luhta Outdoor Store Itiksestä löydät myös toiminnalliset tuotteet erilaisiin ulkoilmalajeihin – kuten lenkkeilyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn – sekä valikoiman lemmikkitarvikkeita perheen karvaisimmille ulkoilijoille.

Mikäli et tiedä, mistä aloittaa, saat helposti lähestyttävältä henkilökunnalta aina asiantuntevat neuvot. Tavoitteena on, että löydät juuri sinulle sopivat vaatteet, jotka vievät uusiin seikkailuihin ja palvelevat käyttötarkoitustasi pitkään.

Tule tutustumaan ja innostu ulkoilmaelämästä Luhta Outdoor Storessa!

Psst! Katso kaikki Itiksen liikkeet täältä.

Kauppakeskus Itis Luhta Outdoor Store