Lasten lokakuu

Lasten lokakuu Itis 2019
Lokakuussa luvassa paljon ohjelmaa lapsiperheille, kuten tubetähti Roni Backin 26v-syntymäpäivä ja Riehulin Halloween. Tule mukaan juhlimaan koko perheen voimin!

Lasten lokakuussa juhlitaan megasuositun tubetähti Roni Backin 26v-synttäreitä 27.10. ja Halloweenia 31.10. Lisäksi joka lauantai Itiksessä myös Riehulin disco ja Tubelounge!

                                 Roni Back 26v-synttärit

Roni Back 26v-syntymäpäivä Itis

Tervetuloa juhlimaan tubetähti Roni Backin 26v-syntymäpäivää Itiksen Keskusaukiolle spetaakkelimaisen show'n merkeissä sunnuntaina 27.10. alkaen klo 11!

Ronin lisäksi lavalla nähdään mm. Arttu Lindeman ja huikea taikurishow. Tapahtumassa järjestetään myös meet & greet itse syntymäpäiväsankarin kanssa. Kaikki halukkaat pääsevät tapaamaan Ronia, tulethan jonottamaan jo tapahtuman alkuvaiheessa. Jonossa yllätysohjelmaa!

Tapahtuma-alueen kahvilat ovat mukana juhlinnassa ja aukeavat asiakkaille jo klo 10.00. Tapahtuman kunniaksi myös Tubelounge on auki koko päivän!

Tapahtuman ohjelma

  • Klo 10.00 Tapahtuma-alueen kahvilat Espresso House ja Fazer Café avautuvat
  • Klo 11.00 Roni Back show  f. Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali
  • Klo 11.30 Roni Back ja Taikuri  
  • Klo 11.40 Meet & Greet, kaikki pääsee tapaamaan Ronia jonotuksen kautta.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtuman aikaan myös paljon tarjouksia Itiksen liikkeissä, katso kaikki tarjoukset täältä

Tervetuloa kokemaan jotain ainutlaatuista! 

                                 Riehulin Halloween 31.10.

Riehulin Halloween Itiksessä 2019

Riehulin Halloween Itiksessä torstaina 31.10. klo 14-20! Tapahtumassa perheen pienimmät pääsevät askartelemaan oman halloween-pussukan, jonka kanssa kierretään karkki vai kepponen -kierroksilla ympäri Itistä. Lisäksi tapahtumassa kasvomaalausta ja Riehulin disco!

Tapahtuman ohjelma:

  • Halloween pussukoiden askartelua klo 14-20
  • Kasvomaalauspiste klo 14-20
  • Riehulin Halloween disco klo 15, 17 ja 19
  • Karkki vai Kepponen -kierrokset. Aikataulu tarkentuu lähempänä ajankohtaa. 

Cybershop on mukana tapahtumassa myyntipisteellä, jossa huimia alennuksia koko tapahtuman ajan, esim. erä lasten halloween-asuja -50 %! Katso kaikki halloween-tuotteet täältä

Tapahtuma-alue sijaitsee Itiksen 2. kerroksessa Leikkiaseman viereisellä sillalla ja kaikki ohjelma on maksutonta.

Psst...  Tapahtumaan on lupa pukeutua teeman mukaisesti. 

Lämpimästi tervetuloa! 

                                 Riehulin disco lauantaisin

Lasten lokakuu Riehulin disco

Tapahtuman lisäksi voi Riehulin tavata tuttuun tapaan joka lauantai Riehulin discon merkeissä klo 13 ja 15 Leikkiaseman viereisellä sillalla. 

                                 Itiksen Tubelounge

Lasten lokakuu Tubelounge

Joka lauantai Itiksessä on myös mahdollisuus tutustua tubettamiseen suosikkitubettajien johdolla, joiden videoita voi tilassa katsella. Lisäksi tilassa pääsee kokeilemaan tubettamista tilaan rakennetussa tubenurkkauksessa. Tilaan on vapaa pääsy ja se on avoinna lauantaisin klo 10-19. Lue lisää Tubeloungesta täältä.