Kierrätyspalvelut Itiksessä

Kauppakeskus Itis kierrätys
Kauppakeskus Itiksen useat liikkeet tarjoavat kierrätyspalvelua. Hyödynnä nämä veloituksettomat palvelut ja kierrätä mm. sähkö- ja elekroniikkalaitteet oikein!

Tiesitkö, että sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrättäminen on helppoa ja ilmaista! Voit viedä laitteet veloituksetta kierrätettäväksi liikkeisiin, jotka myyvät kodinkoneita.

Itiksessä elektroniikka- eli SER-jätettä voit palauttaa maksutta esimerkiksi Gigantin myymälään. Gigantin kautta voit kierrättää kodinkoneet ja elektroniikkalaitteet ilman uuden laitteen ostopakkoa. Kierrätykseen voit tuoda myös muista liikkeistä ostetut laitteet.

Oikein teipattuna käytettyjen paristojen ja pienakkujen palautus onnistuu kätevästi kauppareissun ja pullojen palautuksen yhteydessä myös Itiksen S-Markettiin, Lidliin, Tokmannille, Clas Ohlsonille sekä Food Market Herkkuun Stockmannille. 

Useat muotiliikkeet mahdollistavat vanhojen vaatteiden ja tekstiilien kierrätyksen, mm. Hennes & Mauritz Itiksestä lötyy oma keräyslaatikko kierrätettäville tekstiileille. Kierrätykseen voit tuoda tekstiilit merkistä ja tekstiilin kunnosta riippumatta, aina lakanoista sukkiin. Jokaisesta H&M myymälään tuomastasi pussista saat etukupongin, jonka voit käyttää myymälässä seuraavan ostoskerran yhteydessä! 

Vanhat pussilakanat ja farkut voit kierrättää veloituksetta myös Itiksen Finlaysonin kautta ja kiitokseksi saat -20 % etukupongin, jonka voit käyttää normaalihintaiseen ostokseen. Finlayson kierrättää tekstiilit valmistamalla niistä uusia tuotteita myyntiin. 

Kauppakeskus Itis kierrätyspalvelut

Kierrätä vanhat ja rikkinäiset laitteesi oikein, jotta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden haitalliset ja myrkylliset aineet eivät ajaudu maaperään tai vesistöihin.

Kiitos, kun kierrätät!