Kesä kutsuu sisustamaan!

Aurinko tuo valoa ja kesän juhlasesonki jatkuu! Nyt on viimeistään hyvä aika päivittää kodin ilme uuteen kuosiin. Tämän vuoden sisustustrendejä ovat muun muassa rauhalliset ja neutraalit värit, luonnonmukaisuus, pehmeät materiaalit ja kestävä kuluttaminen. Piristystä sisustukseen tuovat kukkakuosit ja pastellisävyt. Kevään ja kesän sisustustrendit näkyvät Itiksen monipuolisissa valikoimissa.

Piristystä ja uusia sävyjä sisustukseen saat kätevästi uudistamalla kodin tekstiilejä. Mosa Interiorsin tunnelmallisesta sisustusliikkeestä löydät esimerkiksi tyynyjä, tyynynpäällisiä, verhoja ja mattoja. Tutustu myös laadukkaisiin ja kauniisiin vuodetekstiileihin! 

 

Persoonallista ilmettä kotiin tarjoavat myös sisustajan aarreaitat Pentik ja Finnmari. Molemmista löydät kattavan valikoiman sisustustekstiilejä, joilla loihdit sekä trendikkäitä että klassisia tunnelmia.

Kannattaa tutustua myös uusimman tulokkaan House of Acc3ss Outletin valikoimiin, joista löytyy muun muassa Ted Baker Homen tuotteita. Jos vahvat värit, kuviot ja ajattomuus ovat sisustuksesi kulmakiviä, uudista kevätkotia Marimekon laadukkailla kodintuotteilla.

Piristystä keittiöön ja kylppäriin

Maanläheiset ja rauhalliset värit, pehmeät muodot ja orgaaniset materiaalit näkyvät myös keittiössä ja kylpyhuoneessa. Kokonaisuutta voi maustaa esimerkiksi pastellinsävyillä tai rohkeilla yksityiskohdilla. Kauniita ja tyylikkäitä tekstiileitä sekä sisustustarvikkeita löydät muun muassa Hemtexin ja Hennes ja Mauritzin (H & M Home) valikoimista.

Seesteisyys ja luonnonläheinen harmonia näkyvät myös Jyskin uudessa mallistossa. Tunnelmaa ja sisustusvinkkejä kodin juhliin sekä arkeen kannattaa hakea myös Stockmannilta, mistä löydät lisäksi juhlakoristeet ja ideoita kattaukseen.

Kokonaisuuden viimeistelevät kauniit kukat. Itiksen kukkakaupat Sitomo ja Verso tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja upeita kimppuja, ihania leikkokukkia sekä viherkasveja.

Ideoita parvekkeelle ja terassille

Kesä ja aurinko kutsuvat viihtymään myös ulkotiloihin. Sisusta parveke tai terassi kesäiseksi keitaaksi kauniilla kalusteilla, tekstiileillä ja kukilla. Ulkotila muuntuu rennoksi lekottelupaikaksi, kun sisustat suosituilla ja tyylikkäillä lounge-kalusteilla: sohvaryhmät ja nojatuolit upottavine tyynyineen kutsuvat lepäilemään, vaikka työpäivän jälkeen. 

Itiksen valikoimista löydät kaiken tarvittavan viihtyisän ja rennon kesäkeitaan rakentamiseen. Lämpimien päivien lempipaikan luot kauniilla ulkokalusteilla, muhkeilla pehmusteilla ja muilla kesäisillä sisustuselementeillä, joita löydät esimerkiksi Clas Ohlsonin, Jyskin ja Tokmannin valikoimista. Piristä ulkotilan lattiaa vaikkapa puisilla laatoilla tai värikkäillä matoilla.

Vehreyttä ulkotiloihin saat kesäkukilla ja viherkasveilla. Parvekeviljelyn suosio jatkuu edelleen: istuta ruukkuihin kukkien lisäksi vaikkapa yrttejä ja pääset nauttimaan tuoksuista ja väreistä koko kesän. Jos hyötypuutarhan perustaminen ei ole sinun juttusi, valitse kukkakuoseja koristetyynyihin ja tekstiileihin. Eurokankaan valikoimista löydät sisustuskankaita myös ulkokäyttöön.

Täydennä koko komeus grillillä ja kesäinen olohuone on valmis!