Kansainvälinen kierrätyspäivä 18.3. jalkautuu Itikseen

Kauppakeskus Itis ja Hope – yhdessä ja yhteisesti ry. tekevät kierrättämisen helpoksi. Hopen ja Itiksen vapaaehtoiset vastaanottavat kierrätystavaroita keskellä kauppakeskusta.

Kansainvälinen kierrätyspäivä 18.3. lanseerattiin vuosi sitten korostamaan kierrätyksen merkitystä luonnonvarojen riittävyyden turvaamisessa. Kierrätyspäivän tavoite on saada ihmiset ja yritykset näkemään kulutushyödykkeet luonnonvarana sen sijaan, että niitä käsitellään jätteenä.

Kauppakeskus Itis ja Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry. osallistuvat kansainvälisen kierrätyspäivän viettoon mahdollistamalla kierrättämisen tavallisen kauppareissun yhteydessä. Hopen ja Itiksen vapaaehtoiset pystyttävät Itikseen kierrätyspisteen, jonne Itiksen asiakkaiden on mahdollista tuoda ehjiä ja puhtaita käytettyjä, käyttökelpoisia lasten- ja aikuisten vaatteita ja tarvikkeita, sekä kodin tarvikkeita. Hope kierrättää lahjoitukset asiakasperheilleen pääkaupunkiseudulla.  

”Yksi Hopen keskeisistä tavoiteista on jakaa hyvinvointia tasaisemmin kierrättämisen avulla. Moni lapsi on esimerkiksi saanut mahdollisuuden harrastaa, kun harrastusvälineitä kierrätetään perheestä toiseen”, kertoo Hopen toiminnanohjaaja Nora Virtanen.

Kansainvälisen kierrätyspäivän huomioiminen yhdessä on luonnollinen jatkumo Itiksen ja Hopen pitkään jatkuneelle yhteistyölle.

”Olemme tehneet Hopen kanssa yhteistyötä jo viisi vuotta ja saaneet pelkästään positiivista asiakaspalautetta asian tiimoilta. Uskon Itiksen asiakkaiden osallistuvan mielellään myös kansainväliseen kierrätyspäivään laittamalla hyvä kiertämään”, kommentoi Itiksen markkinointijohtaja Anna Homén.  

Hopen ja Itiksen kierrätyspiste

  • 1. kerroksessa, Itiksen Info-pisteen välittämässä läheisyydessä
  • Avoinna kansainvälisenä kierrätyspäivänä maanantaina 18.3.2019 kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti klo 10-21
  • Pisteeseen voi tuoda ehjiä ja puhtaita vaatteita, leluja, harrastusvälineita ja kodin tarvikkeita

Lisätiedot:
Anna Homén
Head of Marketing, Itis
a.homen@cc-real.com / 050 403 4220

Nora Virtanen
Toiminnanohjaaja, Hope
nora.virtanen@hopeyhdistys.fi
/ 044 700 6261 

Kauppakeskus Itiksessä asioi vuosittain yli 17 miljoonaa asiakasta, joita palvelee yli 120 myymälää, yli 40 kahvilaa ja ravintolaa sekä kymmeniä kaupallisia ja julkisia palveluita. Itiksessä sijaitsee myös Suomen ainoa IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis. Kauppakeskus Itiksen omistavat ja sitä operoivat Morgan Stanley Real Estate Investing ja CC Real. www.itis.fi

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. https://hopeyhdistys.fi/