ItisRekry

ItisRekry 16.10.2019
Stadin itäisin työnhakutapahtuma kauppakeskus Itiksessä keskiviikkona 16.10. klo 14-16. Tarjolla satoja työpaikkoja ja mahdollisuus pikahaastatteluun!

Stadin itäisin rekry järjestetään taas kauppakeskus Itiksessä keskiviikkona 16.10.2019 klo 14-16. Paikalla on useita aidosti rekrytoivia työnantajia ja sinulla on mahdollisuus pikahaastatteluun paikan päällä! Ota CV mukaan, tule tapaamaan työnantajia ja nappaa itsellesi jokin sadoista työpaikoista.

ItisRekry on Ohjaamo Helsingin ja kauppakeskus Itiksen yhteistyön tulosta. Tapahtumassa rekrytoidaan työntekijöitä niin Itiksen liikkeisiin kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. Tarjolla on kaikenlaisia töitä vakituisista työsuhteista kesätöihin ja opiskelijoille sopiviin osa-aikatöihin. 

Kauppakeskus Itis tarjoaa tapahtumalle upeat puitteet hyvien kulkuyhteyksien päässä ja Ohjaamon työntekijät ovat tapahtumassa mukana neuvomassa juuri sinua. Tilaisuus järjestetään S-Marketin käytävällä metron sisäänkäynnin läheisyydessä, ravintola Eerikin Pippurin viereisessä tilassa. 

Muista ottaa mukaan tulostettu CV.

Tervetuloa nappaamaan itsellesi uusi työpaikka!
Lisätiedot tapahtumasta: arja.h.kukkonen@hel.fi, 040 6555 403