Itis Play -pelitapahtuma 6.4. klo 10-20

Tervetuloa Kauppakeskus Itiksen Itis Play -pelitapahtumaan 6.4. klo 10-20. Tapahtuman ohjelma on suunnattu lapsille ja nuorille sekä heidän vanhemmilleen. Tapahtumassa pääsee pelaamaan suosittuja pelejä ja tutustumaan tunnettujen pelitubettajien myötä myös tubekulttuuriin.

Itis Play -pelitapahtuma järjestetään kauppakeskuksen pääkäytävällä sijaitsevilla PlayStation ja Omen by HP -pelialueilla.

Itis Play -pelitapahtuman menossa ovat mukana pelitubettajat Eeddspeaks, Glyffi, MattePlays, Deata, Roponen ja Kasspe, jotka voi tavata myös Meet & Greetissä kello 13‒15. Lisäksi pelitubettajien pelaamista pääsee katsomaan tapahtuman Omen by HP -pelialueella kauppakeskuksen pääkäytävällä. PlayStation-pelialue tarjoaa pelimahdollisuuksia ja VR-pelikokemuksen.

Itis Play -pelitapahtumassa on pelattavissa mm. PC-pelit Fortnite (K-12), Overwatch (K-12) ja Golf with your friends. Lisäksi tuntumaa voi ottaa PlayStation 4 -peleihin, kuten NHL 19 (K-12), FIFA 19, Spyro: Reignited Trilogy ja Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sekä Playstation VR -peliin Beat Saber.

Tutusta samalla Itiksen Tubeloungeen 

Pelitapahtuman aikana avoinna on myös Itiksen Tubelounge, jonne alle kouluikäisetkin pääsevät vanhemman seurassa. Tubeloungessa voi katsoa tubettajien videoita ja kokeilla itsekin tubettamista.

Tapahtuma on maksuton.