Itis muoti- ja vaatekaupat

Kauppakeskus Itis muoti
Oletko muodin trendisetteri, klassisten linjojen rakastaja vai oman tyylitiesi kulkija? Pukeutuminen on näyttävä väylä oman identiteetin ilmaisemiseen ja meiltä Itiksestä löydätkin useita erilaisia muoti- ja vaateliikkeitä - kokosimme sinulle listauksen näistä liikkeistämme 👉 nappaa parhaat vinkit omaa tyyliäsi tukemaan!
Vaatekaupat

Vaateliikkeistämme löydät monipuolisesti niin sesonkikohtaiset muodin uutuudet, klassisen tyylin kulmakivet kuin katumuodin eri tyylisuuntien elementit

Muodista ja uusimmista trendeistä kiinnostuneet löytävät lähes päivittäin uutuuksia Itiksen Bik Bok, CubusNew Yorker, ZaraHennes & Mauritz, Vero Moda, LindexKappAhlGina Tricot ja Modtex myymälöistä houkuttelevin hinnoin. Asujen lisäksi liikkeiden valikoimissa myös runsaasti kauniita asusteita arkeen ja juhlaan. Meiltä Itiksestä löydät myös ikonisen designtalo Marimekon myymälän, jonka valikoimassa korkealaatuisia asusteita ja vaatteita löytyen niin miehille kuin naisillekin. 

Miesten vaateliikkeistä Volt tarjoaa kansainvälisiä ja skandinaavisia brändejä muotitietoisille miehille vapaa-aikaan, töihin ja juhlaan. ZaraNew YorkerKappAhl ja H&M palvelevat muodin saralla myös miehiä. Farkkumerkki Jack & Jones myy denimin lisäksi muistakin materiaaleista valmistettuja trendikkäitä vaatteita sekä asusteita.  Kaikenikäiset ja kokoiset miehet arkeen sekä juhlaan vaatettaa Itiksen Dressmann ja Dressmann XL. Farkkuketju Carlings lifestyle-konseptillaan tarjoilee valikoimassaan tunnettujen farkkubrändien tuotteita sekä muita asuja ja asusteita miesten lisäksi myös naisten koossa.

Cybershop on vaihtoehtomuotia rakastavan shoppailijan paratiisi ja liikkeen valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin niin vaatetuksen kuin asusteidenkin saralla. DOME Upcycling tekee ja myy ekoystävällistä muotia, joka valmistetaan täysin kierrätettyjä materiaaleja hyödyntämällä - liikkeen valikoimassa eettisesti valmistettuja vaatteita ja asusteita.

Kauppakeskuksestamme löydät myös kaksi isoa tavarataloa, Stockmann ja Halonen, joista muotia vaatteista asusteisiin sekä arkeen ja juhlapäivään on mahdollista löytää kerralla koko perheelle. 

Vaatekaupat
Asusteet kruunavat asun!

Nosta päivän tyylisi uudelle tasolle mm. vaihtelemalla koruja, laukkuja ja hiuskoristeita. Kauppakeskuksestamme löydät Itä-Helsingin kattavimman valikoiman erilaisia asuste- ja koruliikkeitä.

Itiksen Glitter ja Ur&Penn tarjoavat laajan valikoiman koruja, hiustuotteita, pikkulaukkuja sekä muita trendiasusteita. Laatukoru, Kultajousi sekä Timanttiset Kultakello tarjoavat laadukkaita kello- ja kultasepänpalveluitaan Itiksen 1. kerroksessa. 

Muoti
Urheilumuotia

Itiksessä palvelee useampi laadukas urheiluliike, JD Sports, Stadium sekä Luhta Sport Store. Kaikki alan liikkeet tarjoavat vaatteita, asusteita sekä jalkineita treenin lisäksi myös sporttiseen vapaa-ajan tyyliin.

Urheiluvaatteet

Tervetuloa tutustumaan itäisen Helsingin kattavimpaan valikoimaan erilaisia muotiliikkeitä!