Itis kevät

Kauppakeskus Itis kevät 2021
Uskalla kuvitella uutta! Meillä on tilaa uudistua, turvallisesti. Tule ja inspiroidu keväästä.

Kauppakeskuksemme palvelee sinua ma-la klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 12-18. Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen osa liikkeistämme palvelee kuitenkin näitä aukioloaikoja suppeammin ja osa myös laajemmin, joten tarkistathan ennen vierailuasi liikekohtaiset aukioloajat liikeluettelostamme.

Inspiraatiota kevääseen!

Keväisiä katuja on ihanaa kulkea uusissa tennareissa ja lenkkareissa! Laajan valikoiman herkullisen sävyisiä kevätkenkiä niin aikuisten kuin lastenkin koossa saatavilla Itiksen Haloselta. Kuvan Buffalo-kengät (ensimmäinen kenkäpari vasemmalta) hurmaavat myös ekologisuudellaan.

_____________________

Kukkaiset tuoksut kuuluvat kevääseen! Monipuolisen valikoiman erilaisia hajuvesiä niin naisille kuin miehillekin löydät KICKS Itiksestä.

_____________________

On aika täyttää vaatekaappi kevätvaatteilla, ihanan kevyet materiaalit ja keväiset kuosit tuovat iloa ulkoiluun. Klassinen farkkutakki ja kukkamekko toimivat kokonaisuutena aina. Paljon kevätmuotia, kuten kuvan farkkukankainen takki ja luomupuuvillasta valmistettu mekko saatavilla Vero Moda Itiksestä!

_____________________

Lämpimästi tervetuloa kevätostoksille Itä-Helsinkiin!  Pidä kahden metrin turvaväli ja käytä kasvomaskia asioidessasi meillä. Käytäviltämme löydät myös useita käsien desifiointipisteitä. Lue täältä panostuksemme hygienia- ja turvallisuustoimintoihin, jotta vierailusi kauppakeskuksessamme olisi mahdollisimman turvallista.