Itiksen Tubelounge

Itiksen Tubelounge on suljettu toistaiseksi.

Asetamme aina asiakkaittemme turvallisuuden ja terveyden etusijalle, jonka takia päätimme sulkea Tubeloungen väliaikaisesti. Vaikka Tubeloungen hygieniastandardit ovat korkeat, olemme päättäneet minimoida olemassa olevat riskit. 

Tubeloungen uudelleen avauksesta ilmoitetaan Itiksen verkkosivuilla heti kun päätös siitä on tehty.

 

MITÄ: Mesta, jossa voi katsoa supersuosittujen tubettajien videoita, joita ei näe missään muualla. Lisäksi voi kokeilla tubettamista itse. Paikalla on aina aikuinen valvoja. Tubelounge on tehty yhteistyössä Splay Onen kanssa.

MISSÄ: Kauppakeskus Itiksessä. Ihan Itiksen Info-pisteen lähellä ykköskerroksessa, Halonen ja Zizzi -kauppojen välisellä käytävällä.

MILLOIN: Lauantaisin klo 10-19. HUOM! Tubelounge on kiinni toistaiseksi.

KUKA SAA TULLA: Tubettamisesta kiinnostuneet. Alle kouluikäisellä pitää olla äiti tai isä mukana. Ja muillekin vinkiksi, että Itiksen Tubeloungessa vanhemmilleen voi näyttää, mitä tubettaminen on😊

MITÄ MAKSAA: Ei mitään, tilaan on vapaa pääsy.

MUITA ASIOITA: Tubeloungessa ei saa syödä tai juoda. Kaikille pitää olla ystävällinen ja ketään ei saa kiusata. Jos Tubelounge on tosi täynnä, sisällä voi olla 20 minuuttia kerrallaan. Tilan valvojaa pitää totella.

NÄMÄ OHJELMASARJAT NÄHTÄVILLÄ TUBELOUNGESSA:

Pinkku Pinskun ja Miklun Tubekoulu

Pinkku Pinskun ja Miklun juontama kolmiosainen videosarja, jossa katsojalle opetetaan keskustelun ja käytännön vinkkien avulla, kuinka päästä alkuun tubettajana. Sarja inspiroi ja ohjaa nuoria tubettamisen suuntaan.

Style it is!
Style it is on muotisarja, jossa neljä tubettajaa keskustelee ja testaa eri tyylejä ja muotia. Mukana ovat Sara Karoliina, Pernilla Böckerman, Nelli Orell sekä Julia Ahonen.

Turvallisesti somessa Roni Backin johdolla 

Roni Backin kolmiosainen sarja, jossa opetetaan nuorille somen käyttöä turvallisesti. Mukaan nostetaan kuumia aiheita, kuten medialukutaito ja somekiusaaminen. Sarja yhdistelee vakavaa asiaa ja Ronin hersyvää huumoria. Sisältö sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

MYÖS NÄILTÄ TUBETTAJILTA SISÄLTÖÄ:

Matteplays, Kasspe, Deata, Glyffi, Roponen ja Eeddspeaks 

Tume, Soikkuu ja J0P