Itiksen Tubelounge

Tervetuloa Itiksen Tubeloungeen lauantaisin klo 10-19!

Tubeloungeen pääsee taas lauantaisin klo 10-19 katsomaan supersuosittujen tubettajien videoita sekä kokeilemaan tubettamista myös itse. Tänä vuonna on tulossa paljon uutta materiaalia Suomen eturivin tubettajilta - olethan kuulolla, julkaisujen ajankohdat julkistetaan piakkoin!

Rittävän turvavälin mahdollistamiseksi Tubeloungen vierailijamäärä on rajattu 10 henkilöön kerrallaan. 

Lue alta tilan hygienia- ja turvallisuusohjeet ennen vierailuasi Tubeloungessa: 

  • Vieraile Tubeloungessa vain terveenä.
  • Pese kädet ennen ja jälkeen vierailun. Tilassa on mahdollisuus käsien desinfiointiin koko vierailun ajan.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.
  • Muista turvaväli.
  • Tilan henkilökunta huolehtii tilan ja sen laitteiden siisteydestä sekä pintojen desinfioimisesta päivän mitttaan. 

Lue lisää Itiksen hygenia- ja turvallisuustoiminnoista täältä

MITÄ: Mesta, jossa voi katsoa supersuosittujen tubettajien videoita, joita ei näe missään muualla. Lisäksi voi kokeilla tubettamista itse. Paikalla on aina aikuinen valvoja. Tubelounge on tehty yhteistyössä Splay Onen kanssa.

MISSÄ: Kauppakeskus Itiksessä. Ihan Itiksen Info-pisteen lähellä ykköskerroksessa, Halonen ja Zizzi -kauppojen välisellä käytävällä.

MILLOIN: Lauantaisin klo 10-19.

KUKA SAA TULLA: Tubettamisesta kiinnostuneet. Alle kouluikäisellä pitää olla äiti tai isä mukana. Ja muillekin vinkiksi, että Itiksen Tubeloungessa vanhemmilleen voi näyttää, mitä tubettaminen on😊

MITÄ MAKSAA: Ei mitään, tilaan on vapaa pääsy.

MUITA ASIOITA: Tubeloungessa ei saa syödä tai juoda. Kaikille pitää olla ystävällinen ja ketään ei saa kiusata. Jos Tubelounge on tosi täynnä, sisällä voi olla 20 minuuttia kerrallaan. Tilan valvojaa pitää totella.

NÄMÄ OHJELMASARJAT NÄHTÄVILLÄ TUBELOUNGESSA:

Pinkku Pinskun ja Miklun Tubekoulu

Pinkku Pinskun ja Miklun juontama kolmiosainen videosarja, jossa katsojalle opetetaan keskustelun ja käytännön vinkkien avulla, kuinka päästä alkuun tubettajana. Sarja inspiroi ja ohjaa nuoria tubettamisen suuntaan.

Style it is!
Style it is on muotisarja, jossa neljä tubettajaa keskustelee ja testaa eri tyylejä ja muotia. Mukana ovat Sara Karoliina, Pernilla Böckerman, Nelli Orell sekä Julia Ahonen.

Turvallisesti somessa Roni Backin johdolla 

Roni Backin kolmiosainen sarja, jossa opetetaan nuorille somen käyttöä turvallisesti. Mukaan nostetaan kuumia aiheita, kuten medialukutaito ja somekiusaaminen. Sarja yhdistelee vakavaa asiaa ja Ronin hersyvää huumoria. Sisältö sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

MYÖS NÄILTÄ TUBETTAJILTA SISÄLTÖÄ:

Matteplays, Kasspe, Deata, Glyffi, Roponen ja Eeddspeaks 

Tume, Soikkuu ja J0P