Itiksen terveyspalvelut

Kauppakeskus Itis terveyspalvelut
Itiksestä löydät kattavat Itä-Helsingin alueen terveyspalvelut niin lääkärin vastaanotolle, lastenlääkärille kuin fysioterapiaankin!

Lääkäripalvelut

Laajan palvelun Lääkärikeskus Aava tarjoaa Itäkeskuksen toimipisteellään niin yleis- ja erikoislääkäripalveluja kuin työterveyshuoltopalveluitakin. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös röntgen, laboratorio sekä pientoimenpiteet. Toimipisteen löydät Itiksen Terveyspalvelut-alueelta 2. kerroksesta. Sisäänkäynti tapahtuu joko sisäkautta S-Marketin käytävältä tai suoraan Itäkadun puolelta katutasosta. 

Itäkeskuksen Poliklinikka sijaitsee Itiksen Toimistot B -osassa ja sisäänkäynti vastaanotolle tapahtuu joko Turunlinnantieltä katutasosta, tai kauppakeskuksen kolmannen kerroksen kattoparkin kautta.

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema on yksityinen lasten ja nuorten erikoislääkäripalveluita tarjoava lääkäriasema. Pikkujätin erikoislääkärit sekä terapeutit tarjoavat monipuolisia palveluita lasten ja nuorten ohella myös perheille. Itä-Helsingin toimipiste toimii myös koko perheen rokotusasemana. Pikkujätti sijaitsee Itiksen toisen kerroksen Terveyspalvelut-alueella. 

Terapiapalvelut  

Itiksen Auron OMT Keskus on laatusertifioitu Auron ketjun jäsen, jonka Itäkeskuksen toimipiste tarjoaa erilaisia fysioterapia- ja hyvinvointipalveluja oli kyse sitten kivun poistamisesta, toiminta-, työkyvyn tai liikkumisen edistämisestä sekä niihin liittyvien häiriöiden korjaamisesta tai vaikutusten tasaamisesta. Toimipisteen palvelukokonaisuuteen kuuluu mm. fysioterapiaa, OMT-fysioterapiaa, neurologista fysioterapiaa, alaraajafysioterapiaa, lymfaterapiaa, osteopatiaa sekä akupunktiota. Lisäksi perheen pienimmille palveluina lasten fysioterapiaa ja motoriikkaneuvola sekä vauvaterapiaa. Itiksessä Auron OMT Keskus tarjoaa myös pilatestunteja. Keskus sijaitsee toisen kerroksen Terveyspalvelut-alueella. 

Fysios Itiksen fysioterapeutti palvelee Itiksen Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriaseman tiloissa. Palveluihin lukeutuu fysioterapiaa, hierontaa sekä lymfaterapiaa ja kaikkiin hoitoihin voi tulla myös ilman lähetettä. 

Fysiokeskus Itäkunto auttaa ammattitaidolla kehon hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Palvelukokonaisuus koostuu osteopatiasta, fysioterapiasta, alaraaja-analyyseistä, neurologisesta fysioterapiasta, hieronnasta, akupunktiosta, kinesioteippauksista, tukipohjallisista, kuumakivi- ja imukuppihieronnoista sekä kuntosalista.

Metrofysio tarjoaa Itiksen Toimistot A -osassa fysioterapiapalveluita ja on erikoistunut aikuisneurologiseen fysioterapiaan ja lymfaterapiaan. Kulku vastaanotolle tapahtuu joko katutasosta Turunlinnantien puolelta, Fitnesstukun ja ravintola Black Birdin välisestä sisäänkäynnistä tai sisäkautta Itiksen 1. kerroksesta Suomalaisen kirjakaupan ja R-kioskin välissä kulkevaa käytävää pitkin.

Toimintakeidas tarjoaa toimintaterapiaa niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Toimintakeitaan toimintaterapeutit ovat toimintakyvyn ja arjen haasteiden asiantuntijoita. Tilat sijaitsevat Itiksen toisen kerroksen Terveyspalvelut-alueella.

Psykiatriapalvelu Therapeia tarjoaa monipuolisia psykiatrisia palveluja niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Palveluihin lukeutuu mm. psykiatrinen tutkimus, konsultaatio ja neuvonta, psykoterapia tarpeen arvioinnit, psykoterapia ja pariterapia. Vastaanotto sijaitsee Itiksen Toimistot B -osassa ja sisäänkäynti tiloihin tapahtuu joko Turunlinnantieltä katutasosta, tai kauppakeskuksen kolmannen kerroksen kattoparkin kautta.

Hoivapalvelut

Itiksestä löydät Itä-Helsingin seniorihoiva HoivaNovan, joka tarjoaa kotona asuville senioreille tukea ja apua arjen askareisiin sekä mielekkääseen toimintaan, oman luotettavan hoivanantajan avulla. HoivaNovasta saa myös kiireetöntä Alzheimer /muistisairaus hoivaa ja ohjausta. Hoivanovan tilat sijaitsee Itiksen Toimistot E -osan kolmannessa kerroksessa.

Kaikkien yllä mainittujen toimijoiden tiloihin on esteetön kulku.