Itiksen parturi-kampaamot

Cutters Itis
Itiksessä palvelee useampi tasokas parturi-kampaamo ja vapaita hiustenleikkausaikoja on mahdollista saada jopa samalle päivälle.

Parturi-kampaamo Salon Reza palvelee Itiksen toisessa kerroksessa Halosta vastapäätä. Kampaamo- ja parturipalveluiden sekä parranmuotoilujen lisäksi salongista on saatavilla myös laaja valikoima erilaisia kauneuspalveluita, kuten ripsien- ja kulmien muotoilua sekä värjäystä, kestopigmentointia, erilaisia spa-hoitoja ja geelilakkauksia. Ajan voi varata ennakkoon tai kysyä vapaita aikoja vaikka samalle päivälle!

Salon Unique palvelee Stockmannin päädyssä Itiksen 2. kerroksessa. Salongista löytyy asiakaspaikkoja parturipalveluihin ja parranajoihin. Valikoimaan lukeutuu myös monipuolisesti kauneudenhoitopalveluita, kuten kosmetologipalvelut, kestopigmentoinnit ja kasvojen mikroneulaukset, erilaiset hieronnat, ripsienpidennykset, kynsihoidot sekä suihkurusketukset. Salon Unique Itikseen saa hyvin aikoja myös ilman ajanvarausta tai itselleen parhaimman ajan voi varata suoraan salonkiin soittamalla.

Miesten hiustenleikkauksiin ja parranajoihin keskittynyt parturiliikeketju M Room sijaitsee Itiksen kivijalassa Turunlinnantien varrella ja parturiin pääsee aina ilman ajanvarausta. Valikoimaan hiustenleikkausten ja värjäyskäsittelyiden lisäksi kuuluu myös parranajot ja -muotoilut sekä nopeat hiusten, hiuspohjan ja kasvojen hoitokäsittelyt. Ketjun Itäkeskuksen toimipisteeseen voi ostaa myös eri tasoisia jäsenyyksiä - oiva idea vaikka lahjaksi!

Pohjoismaiden uusi parturi-kampaamokonsepti Cutters on saapunut nyt myös Itä-Helsinkiin, salonki sijaitsee Itiksen 1. kerroksessa S-Marketin käytävällä, heti metron sisäänkäynnin läheisyydessä. Cutters tarjoaa kaikille asiakkailleen 15 minuutin hiustenleikkauksen edulliseen 24,99 € hintaan keskittyen täysin hiustenleikkaukseen ja -muotoiluun eli hiusten pesu- ja värjäyspalveluita ei palveluvalikoimassa ole. Cuttersille ajan saa aina ilman ajanvarausta ja reaaliaikaisen jonotusajan näkee osoitteesta cutters.fi tai Cutters -sovelluksesta.

Beauty Hair Sirpa Mansner on tasokas kampaamo-parturi, joka palvelee Itiksen Stockmannin ensimmäisessä kerroksessa. Salonki tarjoaa niin trendikkäät kuin klassisetkin parturi-kampaamopalvelut ikään ja sukupuoleen katsomatta. 

Tervetuloa Itikseen nauttimaan itäisen Helsingin kattavimmasta, yhden katon alta löytyvästä valikoimasta erilaisia parturipalveluita sekä kampaamoita!