Itiksen hierontapalvelut

Kauppakeskus Itis hierontapalvelut
Huolla kehoasi Itiksessä! Useat toimijamme tarjoavat ammattitaidolla erilaisia fysioterapia- ja hierontapalveluita.

Kehonhuoltoa ja kivunlievitystä erilaisin hierontamenetelmin on saatavilla kätevästi yhden katon alta - Itis tarjoaa kattavimmat hyvinvointia edistävät palvelut Itä-Helsingin alueella. 

Hoitavaa ja tehokasta hierontaa lämpöhoidolla tarjoaa Hierontapiste Ilkka Hyppönen, josta apua lihasjännityksiin koulutetun hierojan avulla saavat ikään katsomatta niin kuntoilijat kuin urheilijatkin.

Jalkahoitola Terveet Jalat huolehtii jalkojesi hyvinvoinnista. Itäkeskuksen hoitolassa sinua palvelee rekisteröity jalkojenhoitaja Merja Kilponen.

Fysiokeskus Itäkunto tarjoaa fysioterapian lisäksi mm. hierontaa ja osteopatiaa. Perinteisen hieronnan lisäksi kannattaa kokeilla myös kuumakivi- ja imukuppihierontaa. 

Itiksen Auron OMT Keskuksen valikoimassa on runsaasti erilaisia fysioterapia- ja hyvinvointipalveluja, joten apua löytyy niin kivun poistamiseen kuin toiminta- ja työkyvyn sekä liikkumisen edistämiseenkin. Itäkeskuksen toimipiste tarjoaa erilaisten fysioterapiapalveluiden lisäksi lymfaterapiaa ja osteopatiaa. 

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriaseman tiloissa sijaitsevasta Fysios Itiksestä on saatavilla fysioterapian ja hierontapalveluiden lisäksi turvotusta ja kipua helpottavaa lymfaterapiaa. Lymfaterapia on myös hyvin rentouttavaa, koska otetekniikka on kevyt. 

Itiksen Toimistot A -osassa sijaitseva Metrofysio on erikoistunut aikuisneurologiseen fysioterapiaan ja lymfaterapiaan. 

Tervetuloa niin tehokkaaseen lihashuoltoon kuin rentoutumaankin itäiseen Helsinkiin!