Itiksen Back to School -vaikuttajatapahtuma

Itis Back to School
Itis järjesti somevaikuttajille Back to School & Work -vaikuttajatapahtuman 1.8. Tapahtumassa vaikuttajat pääsivät tutustumaan syksyn trendeihin ja ajankohtaisiin tuotteisiin koulujen aloitusta ajatellen.

Back to School -vaikuttajatapahtuma toi yhteen yli pari kymmentä somevaikuttajaa yhteisen aamupalan merkeissä. Tapahtumassa esiteltiin aikuisten ja lasten syystrendejä, syksyn kauneus- ja hyvinvointituotteita sekä koululaisten hittituotteita, kuten reppuja ja koulutarvikkeita. Tuoteinspiraatiota ja aamiaistarjoilut tapahtumaan tarjosivat Itiksen liikkeet. 

Itis Back to School
Itis Back to School

Itiksen Back to School -vaikuttatapahtuman tarjouluista vastasi mm. Itiksen Fazer Café, Kakkugalleria ja Arnolds

Itis Back to School
Itis Back to School

Syksyn trendeissä nousi erityisesti ruskean ja vihreän eri sävyt yhdistettynä muodikkaaseen reppuun tai olkalaukkuun. Lindexin vihreä kukkamekko nousi monen vaikuttajan ihastelun kohteeksi.

Itis Back to School

Ruskean eri sävyt näkyivät niin vaatteissa, kuin asusteissa. Onlyn ruskea polkaspot -paita kiersi useamman vaikuttajan kädessä.

Itis Back to School

Lasten syystrendeissä oli huomattavissa erilaisia kuoseja mm. Name it -myymälän valikoimasta löytyy niin kukallista kuin camo-kuviollistakin vaatetta. Välikausihaalareissa ja muissa syksyn ulkovaatteissa oli monipuolisesta tarjolla niin hempeitä kuin tummiakin sävyvaihtoehtoja. 

Itis Back to School

Lapsille repputrendeihin kuului selvästi värikkyys ja leikkisyys, joka näkyi mm. Partioaitan, StockmanninPolarn O. Pyretin, Jesper & Juniorin sekä Suomalaisen Kirjakaupan valikoimassa. Aikuisten reppumuodissa vaihteli erilaiset tekstuurit ja mustan eri sävyt, joita on mm. Marimekon, Halosen ja Jack & Jonesin repputarjonnassa. 

Itis Back to School

Koulutarvikkeissa come backin teki Suomalaisesta Kirjakaupasta saatavat Eastpacin penaalit, joita löytyi useammassa eri sävyssä. Pienimmille koululaisille löytyy mm. Muumipenaaleita Stockmannin XS Leluista. 

Itis Back to School

Kuvassa somevaikuttajat @valentinaaiello, @lindaekroth@johannaturpeinen

Itis Back to School

Lisää ihania tuotteita koulun aloitukseen ja töihin löydät Itiksen Back to School & Work -sivulta.