Hope joululahjakeräys

Hope Itis 2019
Tule Itikseen lahjoittamaan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille joululahjoja Hopen keräyspisteelle 30.11.-15.12.2019 välisenä aikana.

Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry:n ja kauppakeskus Itiksen perinteinen hyväntekeväisyyskampanja tulee taas Itikseen! Hope ja kauppakeskus Itis ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan, ja joka vuosi Itiksen asiakkaat ovat lahjoituksillaan toteuttaneet monen lapsen ja nuoren joululahjatoiveen.

 Keräyspiste palvelee tuttuun tapaan Itiksen infopisteen läheisyydessä seuraavasti: 

  • arkisin klo 14-21
  • lauantaisin klo 10-20
  • sunnuntaisin klo 12-18

Lasten ja nuorten lahjatoiveisiin voi tutustua keräyspisteellä 30.11. alkaen. Lahjatoiveet vaihtelevat askartelutarvikkeista ja kirjoista legoihin ja lahjakortteihin. Eritoten teini-ikäiset ymmärtävät perheensä tilanteen ja toivovat usein käytännönläheisiä lahjoja, kuten pyyhettä tai pussilakanasettiä. Pienimmät toivovat eniten leluja, pelejä ja harrastusvälineitä. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Hyväntekeväisyysjärjestö Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry

Hope on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa kaikille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 15 paikallistoimijan välityksellä eri puolella Suomea.