Hope joululahjakeräys

Hope kauppakeskus Itis 2021
Tule lahjoittamaan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille joululahjoja Hopen keräyspisteelle Itikseen 27.11.-12.12. välisenä aikana.

Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry:n ja kauppakeskus Itiksen perinteinen hyväntekeväisyyskampanja tulee taas Itikseen! Hope ja Itis ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan ja Itiksen asiakkaat ovat lahjoituksillaan toteuttaneetkin monen lapsen ja nuoren joululahjatoiveen.

Keräyspiste tulee palvelemaan 27.11. alkaen Itiksen infopisteen läheisyydessä seuraavasti: 

  • arkisin klo 16-20
  • lauantaisin klo 10-20
  • sunnuntaisin klo 12-18

Lasten ja nuorten lahjatoiveisiin voit tutustua keräyspisteellä 27.11.2021 alkaen. Lahjatoiveet vaihtelevat askartelutarvikkeista ja kirjoista legoihin ja lahjakortteihin. Eritoten teini-ikäiset ymmärtävät perheensä tilanteen ja toivovat usein käytännönläheisiä lahjoja, kuten pyyhettä tai pussilakanasettiä. Pienimmät toivovat eniten leluja, pelejä ja harrastusvälineitä. 

Hyväntekeväisyysjärjestö Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry

Hope on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa kaikille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolella Suomea. 

Lämpimästi tervetuloa!