Hope joululahjakeräys

Hope joululahjakeräys Kauppakeskus Itis
Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n ja kauppakeskus Itiksen perinteinen hyväntekeväisyyskampanja tulee taas Itikseen. Tule lahjoittamaan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille joululahjoja Hopen keräyspisteelle 1.-16.12. aikana.

Hope ja kauppakeskus Itis ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan, ja joka vuosi Itiksen asiakkaat ovat lahjoituksillaan toteuttaneet monen lapsen ja nuoren joululahjatoiveen. Tuttuun tapaan keäryspiste tulee sijaitsemaan Itiksen infopisteen läheisyydessä ja se palvelee kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. 

Lasten ja nuorten omiin lahjatoiveisiin voi tutustua Hopen keräyspisteellä 1.12. alkaen. Lahjatoiveet vaihtelevat askartelutarvikkeista ja kirjoista legoihin ja lahjakortteihin. Eritoten teini-ikäiset ymmärtävät perheensä tilanteen ja toivovat usein käytännönläheisiä lahjoja, kuten pyyhettä tai pussilakanasettiä. Pienemmät lapset toivovat eniten leluja, pelejä ja harrastusvälineitä.

Lämpimästi tervetuloa!

Hyväntekeväisyysjärjestö Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry.

Hope on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa kaikille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 15 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. http://www.hopeyhdistys.fi