Finnkino Itis elokuvateatteri avaa 30.11.

Finnkino Itis Hai Kauppakeskus Itis
Finnkino Itis elokuvateatteri avautuu Itikseen perjantaina 30.11.2018 Avajaistarjouksena pääset jopa yhdellä eurolla leffaan!

Finnkino Itis elokuvateatteri avaa 30.11.2018 klo 10:00 - avajaistarjouksena jopa eurolla leffaan!

Ensimmäisillä lipunostajilla on mahdollisuus ostaa valikoituihin avajaisviikon näytöksiin poskettoman edullisia lippuja. Erikoishintaiset yllätysnäytökset ovat myynnissä VAIN FINNKINO ITIKSESSÄ seuraavalla aikataululla:

 • 30.11. klo 10.00 – 11.00: Erikoishintaiset näytökset vain 1 € / lippu (lippu voimassa avajaisviikon)
 • 30.11. klo 11.00 eteenpäin koko avajaispäivän ajan niin kauan kun lippuja on: Erikoishintaiset näytökset vain 3 € / lippu (lippu voimassa avajaisviikon)

Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Max. 4 lippua/asiakas.

Erikoishintaiset näytökset julkaistaan maanantaina 26.11. Seuraa Finnkinon kanavia.

Herkkutarjouksia avajaisviikonloppuna (30.11. – 2.12.)

 • Suomen laajin irtokarkkivalikoima on Finnkino Itiksessä. Koko avajaisviikonlopun ajan myymme irtokarkit 50 % alennuksella!
 • Popparitarjous: 2 yhden hinnalla (tarjoamme edullisemman) 30.11. - 2.12.
 • Uudessa Oscar’s Barissa viinipullo (punaviini/valkoviini/kuohuviini) 20 € / plo avajaisviikonlopun ajan

 

Finnkino Lab -jäsenille lisäetuna kaikki normaalihintaiset näytökset puoleen hintaan!

 • Leffaliput 50% alennuksella avajaisviikon (30.11. – 6.12.) kaikkiin näytöksiin (näytökset ajalla 30.11.–6.12., max 4 lippua/asiakas/näytös).

 

Finnkino Itis on Suomen ensimmäinen IMAX®-elokuvateatteri

Yhdeksänsalinen ja noin tuhat paikkainen Finnkino Itis on ensimmäinen ja kauan Suomeen odotettu ainutlaatuisella tekniikalla varustettu IMAX®-elokuvateatteri.

Suurin ero IMAX®-salissa verrattuna muihin elokuvasaleihin on suurempi valkokangas. Kaareva valkokangas, joka ulottuu lattiasta kattoon ja seinästä seinään tekee kuvasta todentuntuisen riippumatta siitä missä kohtaa salia katsoja istuu. Salin 4k-laserprojektoritekniikka tuottaa aiempaa paremman resoluution, terävämmän ja kirkkaamman kuvan sekä syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman, joka yhdistettynä IMAX®in digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon, luo katsojalle tunnelman kuin olisi mukana itse elokuvassa. IMAX®-salin lisäksi Finnkino Itikseen avataan myös kaksi premium-luokan LUXE-salia, joissa on panostettu istuinmukavuuteen kallistuvien nojatuolien ja sivupöytien muodossa.

Finnkino Itis IMAX-sali

Elokuvateatterin aulatiloissa voi saleihin etukäteen tutustua lisätyn todellisuuden (AR) kautta. AR antaa myös lisätietoja elokuvista sekä myynnissä olevista tuotteista. Avajaisviikolla on tarjolla tutustumistarjouksia ja erikoisnäytöksiä, jotka tarkentuvat lähempänä avajaisten ajankohtaa. 

Uudessa Finnkino Itiksessä palvelee tyylikäs Oscar's Bar, jossa voi nauttia lasillisen sekä pientä syötävää ystävän kanssa ennen tai jälkeen elokuvan. 

Itiksen uusi ruokamaailma avoinna 30.11. alkaen

Huippumodernin IMAX®-elokuvateatterin viereen avautuu myös korkeatasoinen ravintola-alue. Finnkinon Oscar's Barin lisäksi marraskuun aikana alueelle avaavat;

 • Tuoreista raaka-aineista valmistettuja pastoja, pizzoja ja salaatteja tarjoava Vapiano
 • Finnkinon Oscar's bar
 • Uusi aasialainen katuruokaravintola BangCook
 • Maistuvia salaatteja, keittoja, mehuja ja tuorepuuroja valmistava Salaattiasema
 • Itiksen uusi Fafa's 
Uusi ravintolamaailma Kauppakeskus Itis