Tarjoukset

JOPA 100 € ALENNUS KAHVIKONEISTA JA 50 KAHVIKAPSELIA KAUPAN PÄÄLLE

Hyödynnä Nespresson upea kahvikone ja kahvikapselietu! Saat jopa 100 € alennuksen Nespresso-kahvikoneista ja 50 kahvikapselia kaupan päälle, ostaessasi väh. 50 kahvikapselia. Tarjous on voimassa 16.1.2018 asti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. 

Nespresso – laadukasta kahvia ja design kahvikoneita

Astu Nespresson maailmaan, maailmaan, jossa kupillinen kahvia on paljon enemmän kuin päivittäinen rituaali. Loihdi kahvisi makusi ja mieltymystesi mukaan ja hemmottele itseäsi tai jaa nautinnollinen kahvihetki ystäviesi tai rakkaidesi kanssa. Erinomaisuus kätkeytyy näennäisesti yksinkertaisiin ja arvokkaisiin asioihin, jotka perustuvat tinkimättömään laatuun ja yksityiskohtien huomioimiseen. Juuri tästä syystä et tyydy vähempään vaan valitset Nespresson, jonka tarkkaan valikoidut ja kehitetyt Grands Crus -kahvilaadut täyttävät vaativimpienkin makuhermojen vaatimukset.

Kahvikoneissa yhdistyy älykäs suunnittelu, huipputeknologia ja helppokäyttöiset ominaisuudet, joilla saavutat poikkeuksetta samat erinomaisuusstandardit kuin pätevimmät baristat. Nespresson kahvi- ja konevalikoima tekevät kahvielämyksestäsi ainutlaatuisen, samalla kun Nespresso-palvelut ennakoivat kaikki toiveesi.

Nespresso pop-up Boutique avautuu Itiksen kauppakeskukseen maanantaina 19.12.2016. Löydät Nespresso pop-up Boutiquen kauppakeskuksen 1. kerroksesta infopisteen vierestä.

Tervetuloa!

 

Nespresso Club -asiakaspalvelu palvelee sinua 24/7.
Suomenkielinen asiakaspalvelu ma-pe klo 9-21, la 10-18.30.

Maanantai - Perjantai:10 - 21
Lauantai:10 - 19
Sunnuntai:12 - 18
1 kerros
0800 177 601